10 Фън Шуй забрани
Дата на публикуване: 17.06.2020
10 Фън Шуй забрани

10 Фън Шуй забрани, които трябва да не нарушавате. Древното китайско учение на Фън Шуй ни помага да привлечем положителна енергия във всеки аспект на живота ни, че и в дома ни. Няма жена, която да не иска хармоничен дом, но знаете ли, че лесно може да допуснете няколко сериозни грешки, заради които вместо положителни вибрации да привлечете лошотии.
Пространството в къщата за всеки човек играе огромна роля. За да можете да се чувствате под надеждна защита, да възстановите силата си и да живеете в съвършена хармония със себе си и семейството си, използвайте препоръките на учението на Фън Шуй. Знанията, натрупани през вековете, ще ви помогнат да се отървете от всякакви отрицателни емоции и да запълните жизненото пространство с потоци от положителна енергия. А ето ги и ДЕСЕТТЕ основни забрани на Фън Шуй:

Забрана 1
Избягвайте окачването на огледала пред входната врата. По този начин предотвратявате влизането на потока положителна енергия във вашия дом.
Огледало в спалнята на омъжената жена също е на лошо. Така лесно може да бъдат привлечени съперници или иначе казано любовници.
В останалите стаи, огледалата не носят заплаха, но не забравяйте, че огледалата с пукнатини подлежат на незабавно изхвърляне.
Желателно е къщата да има огледало, отразяващо човек в пълен ръст.

Забрана 2
Никога не оставяйте боклук пред входната врата. Всеки прах, мръсотия и ненужни боклуци отровят енергията на космоса, причинявайки непоправима вреда на здравето и енергийната защита на членовете на домакинството.

Отърви се от ненужните неща, освобождавайки място за нови полезни и красиви придобивки, които скоро ще се появят във вашия дом.

Забрана 3
Поправете всички счупени неща, които планирате да използвате. Обекти, които не могат да бъдат възстановени, изхвърляйте без жалко и забавяне.

Това ще ви помогне да се отървете от отрицателната енергия, привличайки щастие и изобилие. Освен това разбитите елементи водят до повече кавги и конфликти.

Доктрината за Фън Шуй казва, че всяко дефектно нещо навлича проблеми вживота на човек.

Обърнете специално внимание на течащите кранове и тръби. Постоянният поток от вода не помага да се увеличи щастието във вашия дом, така че всяко изтичане трябва да бъде елиминирано възможно най-бързо.

Забрана 4
Многостепенните подове в къщата също служат като препъни камъче за свободното движение на положителна енергия. Различните нива на пода в къщата може да доведе дори до неуспехи и проблеми в бизнеса, както и в личния живот.

Забрана 5
Опитайте се да се отървете от острите ъгли в къщата си. Мебелите с изпъкнали ъгли трябва да бъдат направлявани така, че точката на ъгъла да е насочена към празното пространство, а не към местата, където отпочивате.

Окачените рафтове също предизвикват появата на отрицателна енергия, така че техните ъгли е важно да са закръглени.

Забрана 6
Банята и тоалетната трябва да се поддържат постоянно чисти. Навременното почистване и затворените врати ще ви помогнат да поддържате дома си уютен и комфортен.

Ако имате домашен любимец, чието място е във вашата баня, използвайте вградените врати, но не оставяйте вратите отворени.

Забрана 7
Проветрете пространството в къщата. Колкото по-често държите прозорците и вратите отворени, толкова повече енергия се обновява в жилищното пространство. За да не станете жертва на настинка, проветрете къщата по време на Вашето отсъствие.

Забрана 8
Правилната организация на работното място ще ви помогне да изпълнявате задълженията си много по-продуктивно. Трябва да седнете с гръб към стената, на която няма прозорци и врати.

В крайни случаи блокирайте отворите, за да предпазите задната част от изтичането на енергия. Правилното поставяне на продуктите на бютово ще ви осигури голям работен капацитет, а липсата на допълнителни елементи ще ви помогне да се концентрирате и да не се разсейвате.

Забрана 9
Площта, която е в непосредствена близост до къщата, трябва да бъде възможно най-отворена. Отглеждане на дървета и автомобили, блокиращи достъпа до дома ви, пречат на потока от положителна енергия да проникне във вашата къща.

Същото важи и за вътрешното пространство около входната ви врата. Отървете се от разхвърляните обувки и ги подредете хубаво.

Забрана 10

Преди да купите къща, оценявайте нейната близост до други сгради. Най-успешното местоположение на къщата е тя да бъде в близост до фонтан или парк. За ппасен квартал се счита район, в който има гробище, затвор или болница.

Тези “съседи” имат огромно поле на отрицателна енергия, което може да усложни живота ви.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.