10 сънища за успех
Дата на публикуване: 26.01.2021
10 сънища

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди и нещастия. Днес ще поговорим за първия вид – 10 пророчески сънища, които вещаят щастие и успех в близко бъдеще:
1. Да намериш съкровище насън
Случва се хората да намерят съкровище или огромна сума пари. Ако това ви се случи насън, означава, че ви очаква голям успех . Това може да включва всякакви приятни обрати, свързани с финансите – например шофиране на нова кола насън или живот в мечтания апартамент.
2. Сладки животни
Много добър сън е сън, в който виждате вашия домашен любимец или се наслаждавате на общуването с кон, куче, котка или друго животно, което харесвате. Според обясненията подобни сънища показват, че скоро животът ще ви даде нови възможности и много радост.
Според източните вярвания да видиш опитомен домашен плъх или мишка е огромен успех. Ако сте виждали костенурка насън пък, това означава богатство. В източната философия на Фън Шуй това животно символизира богатството.

3. Пчелен мед
Когато човек яде мед насън, това означава, че животът му скоро ще стане „по-сладък“. Всякакви сладкиши също могат да означават, че животът скоро ще ви донесе много удоволствие и ползи. Може да обещават и среща с нова любов.
4. Полет
Няма значение дали летите в самолет или изпълнявате свободен полет като птица. Ако летите насън, това означава, че Вселената ще ви вдъхнови много скоро. Вероятно сами ще разрешите някои проблеми и трудности. Тук се включват и сънищата, в които гледате на света от висока планина или скок с парашут.

5. Слънчева светлина

Ако в съня си видите слънчев лъч или слънчевите лъчи ви греят, това е много добър знак! В повечето случаи това означава, че много бързо ще чуете много мили думи от любим човек. Може би някой ще ви се обясни в любов.

6. Тяло във вода

Ако стоите във водоем или се къпете, това означава, че много бързо ще се почувствате като риба във водата. Например, ако получите нова работа, ще можете бързо да свикнете с отговорностите, да усвоите необходимата информация и да се адаптирате към промените.

7. Празнична трапеза
Огромна маса с много храна на нея винаги означава успех. Ако насън видите маса, пълна с екстри, опитайте се да не пропускате възможностите в действителност. Ако сънувате близки близо до такава маса, това е още по-добре.

8. Любим човек

Ако видите насън някой, който спи в едно легло с вас, това означава, че връзката ви ще се засили. Ако любимият ви човек в реалния живот не е наоколо, тогава такъв сън показва, че той мисли за вас и много копнее за вас.

9. Почистване на дома ви
Ако подреждате собствения си дом, а не изискано или странно място, това е добър знак! Експертите смятат, че това показва, че всичко ненужно ще изчезне от живота ви много скоро. Това могат да бъдат не просто неща, а хора. Най-вероятно това означава, че неприятните срещи ще спрат да ви притесняват.

10. Дъжд

Ако стоите под приятен топъл дъжд, това означава, че скоро всички проблеми ще бъдат “отмити” от вас. Това включва и сънищата, в които просто вземате душ. Ще станете най-добрата версия на себе си в близко бъдеще!

Източник: За жената

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.