14 неща, които трябва да знаете за Скорпиона
Дата на публикуване: 21.11.2019
14 неща

14 неща, които трябва да знаете за Скорпиона

14 неща, които са характерни за зодия Скорпион. Ако някога сте били със Скорпион, знаете колко загадъчна и своенравна е тази зодия. Съставихме списък с 14 неща, които трябва да знаете за Скорпиона:
1. Скорпионите не обичат да лъжат и се отличават с прямота
Скорпионите мразят лъжата. Тяхната силна страна е да казват истината право в очите без да я украсяват. И Скорпионът ще очаква същата искреност и в отговор. Освен това Скорпионът с лекота разпознава лъжата.
2. Скорпионите са много саркастични и с отлично чувство за хумор
Скорпионите са саркастични натури. Когато ви кажат нещо, даже не осъзнават дълбочината на своя сарказъм, така че не го приемайте лично. Също така те имат отлично чувство за хумор, кооето ги прави много популярни.

3. Внимателно избират приятелите си
Скорпионите предпочитат да имат само двама или трима истински приятели, а не да са обградени от група познати. Те са много придирчиви, когато се касае за техния приятелски кръг. Грижат се за своите приятели и очакват същото и от тях. Не биха се поколебали да отмъстят, ако им причините болка или ги предадете.
4. Скорпионите са свободни по дух
Скорпионите не обичат, когато им казват какво да правят или как да мислят. Те имат собствено мнение за всичко и не е лесно да бъде променено. Често предпочитат да се дистанцират от тези, които се опитват да контролират живота им.
5. Скорпионите живеят така, както искат
Няма смисъл да казвате на Скорпион как трябва да живее. Те са най-независимата зодия и винаги разчитат на себе си, а не на другите. Мислят по своему и никой не може да промени това. Къде, как и с кого живеят касае само тях.

6. Чувствителни са, но не го показват
Скорпионите са по-чувствителни от другите знаци. Но често се опитват да скрият своите емоции. Не искат да изглеждат слаби, затова пазят дистанция между себе си и другите.
7. Те са великодушни и внимателни към хората
Скорпионите са много внимателни към проблемите на другите. Ще направят всичко възможно, за да ви утешат и да поговорят с вас, когато сте разстроени или потиснати.
Освен това ще се постараят да ви дадат добър съвет и дори да ви помогнат материално. Те не се преструват, когато става дума за тези, които обичат.

8. Скорпионите обичат да учат нови неща
Нищо не прави Скорпиона по-щастлив от това да научи нещо ново. С удоволствие търсят нова информация и бързо я запомнят. Жаждата им за знания ги кара да се учат колкото е възможно повече.
9. Скорпионът може да бъде много непредсказуем
Скорпионите мразят рутината. Еднообразието ги отегчава бързо и тогава търсят нови занимания. Това ги кара да правят непредсказуеми неща.
10. Често действат странно

Да, Скорпионите понякога са странни. Причудливостта им озадачава хората! Но пък всеки иска да е част от тяхната компания. Те не се боят да се забавляват, да рискуват и да откачат.
11. Скорпионите вярват в доброто
Душите им са убедени, че във всеки от нас има добро. Затова те често прощават грешките на близките си и често дават втори или дори трети шанс. Не искат никаква негативна енергия в своите отношения и правят всичко възможно да се раззберат с другите.
12. Имат големи мечти и искат да успеят
Скорпионите не се нуждаят от тласък. Имат толкова големи амбиции, че правят всичко възможно да реализират мечтите си. Имат енергия и решимост да предприемат стъпки, които да ги доведат до целите им. Не заставайте на пътя им: Скорпионът без жал ще ви “ужили”, за да продължи нататък.

13. Скорпионът иска най-доброто за всички
Скорпионите често са доброволци или работят за хуманитарни организации. Те виждат какво не е наред в света и се опитват да го поправят. Скорпионите са любящи и щедри души, готови винаги да помогнат. Точно към тях трябва да се обръщате в сложни ситуации.
14. Скорпионите са страстни партньори в леглото
Скорпионите са енергични страстни, любящи и търпящи. Те са много открити и охотно експериментират в леглото. Да обичаш Скорпион е уникален опит!
А вашият Скорпион такъв ли е?

Източник: Уебмястото

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.