2021 ще е година на Бивола
Дата на публикуване: 12.10.2020
2021

2021 годишно ще бъде времето на Бивола на борда. Експертите разказаха какво е забележителното за този източен знак, каква е неговата енергия и какво може да се очаква в различни области на живота. В годината на Бивола 2021 ще трябва да увеличите енергията и жизнеността си. Това ще бъде много енергоемко време, в което могат да се случат много непредсказуеми неща. Пригответе се за факта, че няма да скучаете. Характеристики на 2021 година.
За източния хороскоп е важно какъв ще бъде елементът на талисмана на животното. Биволът ще бъде бял, тоест елементът на Метала ще бъде начело през 2021 година.
Биволът е символ на движение напред, промяна на живота, резки завои и големи промени. Металът символизира твърдост на духа, неприкосновеност, стабилност. Това означава, че през 2021 г. ще има различни ситуации, в които ще трябва да демонстрирате воля и желание за победа.

Най-щастливите хора през 2021 г. ще бъдат силни, непроницаеми и амбициозни личности, които смело вървят напред, помитайки всичко по пътя си. В същото време е препоръчително да не се използва чуждата помощ и да се проявява независимост. Това се отнася за всички сфери на живота – не само за кариерата или парите.
Работа, финанси и дела според източния календар
Металният бивол е идеалното време за популяризиране на идеи, стартиране на бизнес, търсене на нова работа. Преди да започнете да се движите напред, е много важно да определите посоката. Ако не го направите, рискувате да загубите време и енергия. Ето защо експертите съветват всички хора първо да си поставят цели и да планират нещата, а след това да действат.

Ако рискувате и поемате няколко неща едновременно, без да знаете крайната цел, можете да тръгнете по грешния път и да се разочаровате. През 2021 г. трябва да действаме бързо, но предпазливо.

Отбелязва се, че 2021 г. ще бъде идеалното време за извършване на покупки с висока стойност. Можете спокойно да купите всичко, свързано с движението, като велосипед или кола, да харчите пари за пътувания и почивки. Придобиването на нови емоции и преживявания ще бъде полезна инвестиция.

Също така тази година може да бъде много конкурентна. Много хора ще искат да надминат околните. Целта не е да успеем, а да победим другите. Това нездравословно желание да вземете първата награда може да повлияе отрицателно на производителността и здравето.

Комуникация и любов през 2021

През 2021 г. трябва да „хванете бика за рогата“. Това важи особено за сферата на любовта. Ако харесвате някого, не е нужно да седите, а да действате. Струва си да се обърнете към човек и да изразите себе си и чувствата си директно, без игри и преструвки. В Годината на бивола можете да признаете любовта си, да направите предложение за брак. Най-важното в семейния живот, в общуването с приятели и близки, е да се прави без лъжи. В противен случай можете да се натъкнете на негодувание и негативизъм.

Също така през 2021 г. е много важно да не биете тревога, ако искате да спрете да общувате с някой човек. Колкото по-дълго се примирявате с негативизма в приятелството или любовта, толкова по-лошо ще се отрази на самочувствието ви. Всеки, който го търси, е препоръчително да оцени съвместимостта предварително.

В Годината на Бивола хората могат да се разпалят. Тези, които винаги грешат с това, ще станат взривоопасни за околните. От друга страна, хората през 2021 г. ще имат много по-малка вероятност да се преструват и да крият истината и емоциите от другите. Биволът ви кара да изхвърляте емоции, без да гарантирате за последствията. Това означава да следите внезапната грубост и нападения и да разберете първопричината им.

Настроение и здраве според източния календар

В това отношение всичко е изключително просто. Трябва да следвате желанията си, но не и да го превръщате в сляпо угаждане на импулса. Необходимо е да се харчат енергия и време внимателно, като се прави приоритет.
Ако работите много усилено и се изморите много, можете да загубите късмета си. В годината на Бивола силата идва в наплив, но също така изчезва, ако е изразходван неправилно. Следете внимателно здравето си и не забравяйте за почивката.

Източник: За жената

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.