2021 ще е година на Бивола
Дата на публикуване: 12.10.2020
2021

2021 годишно ще бъде времето на Бивола на борда. Експертите разказаха какво е забележителното за този източен знак, каква е неговата енергия и какво може да се очаква в различни области на живота. В годината на Бивола 2021 ще трябва да увеличите енергията и жизнеността си. Това ще бъде много енергоемко време, в което могат да се случат много непредсказуеми неща. Пригответе се за факта, че няма да скучаете. Характеристики на 2021 година.
За източния хороскоп е важно какъв ще бъде елементът на талисмана на животното. Биволът ще бъде бял, тоест елементът на Метала ще бъде начело през 2021 година.
Биволът е символ на движение напред, промяна на живота, резки завои и големи промени. Металът символизира твърдост на духа, неприкосновеност, стабилност. Това означава, че през 2021 г. ще има различни ситуации, в които ще трябва да демонстрирате воля и желание за победа.

Най-щастливите хора през 2021 г. ще бъдат силни, непроницаеми и амбициозни личности, които смело вървят напред, помитайки всичко по пътя си. В същото време е препоръчително да не се използва чуждата помощ и да се проявява независимост. Това се отнася за всички сфери на живота – не само за кариерата или парите.
Работа, финанси и дела според източния календар
Металният бивол е идеалното време за популяризиране на идеи, стартиране на бизнес, търсене на нова работа. Преди да започнете да се движите напред, е много важно да определите посоката. Ако не го направите, рискувате да загубите време и енергия. Ето защо експертите съветват всички хора първо да си поставят цели и да планират нещата, а след това да действат.

Ако рискувате и поемате няколко неща едновременно, без да знаете крайната цел, можете да тръгнете по грешния път и да се разочаровате. През 2021 г. трябва да действаме бързо, но предпазливо.

Отбелязва се, че 2021 г. ще бъде идеалното време за извършване на покупки с висока стойност. Можете спокойно да купите всичко, свързано с движението, като велосипед или кола, да харчите пари за пътувания и почивки. Придобиването на нови емоции и преживявания ще бъде полезна инвестиция.

Също така тази година може да бъде много конкурентна. Много хора ще искат да надминат околните. Целта не е да успеем, а да победим другите. Това нездравословно желание да вземете първата награда може да повлияе отрицателно на производителността и здравето.

Комуникация и любов през 2021

През 2021 г. трябва да „хванете бика за рогата“. Това важи особено за сферата на любовта. Ако харесвате някого, не е нужно да седите, а да действате. Струва си да се обърнете към човек и да изразите себе си и чувствата си директно, без игри и преструвки. В Годината на бивола можете да признаете любовта си, да направите предложение за брак. Най-важното в семейния живот, в общуването с приятели и близки, е да се прави без лъжи. В противен случай можете да се натъкнете на негодувание и негативизъм.

Също така през 2021 г. е много важно да не биете тревога, ако искате да спрете да общувате с някой човек. Колкото по-дълго се примирявате с негативизма в приятелството или любовта, толкова по-лошо ще се отрази на самочувствието ви. Всеки, който го търси, е препоръчително да оцени съвместимостта предварително.

В Годината на Бивола хората могат да се разпалят. Тези, които винаги грешат с това, ще станат взривоопасни за околните. От друга страна, хората през 2021 г. ще имат много по-малка вероятност да се преструват и да крият истината и емоциите от другите. Биволът ви кара да изхвърляте емоции, без да гарантирате за последствията. Това означава да следите внезапната грубост и нападения и да разберете първопричината им.

Настроение и здраве според източния календар

В това отношение всичко е изключително просто. Трябва да следвате желанията си, но не и да го превръщате в сляпо угаждане на импулса. Необходимо е да се харчат енергия и време внимателно, като се прави приоритет.
Ако работите много усилено и се изморите много, можете да загубите късмета си. В годината на Бивола силата идва в наплив, но също така изчезва, ако е изразходван неправилно. Следете внимателно здравето си и не забравяйте за почивката.

Източник: За жената

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.