2021 ще е година на Бивола
Дата на публикуване: 12.10.2020
2021

2021 годишно ще бъде времето на Бивола на борда. Експертите разказаха какво е забележителното за този източен знак, каква е неговата енергия и какво може да се очаква в различни области на живота. В годината на Бивола 2021 ще трябва да увеличите енергията и жизнеността си. Това ще бъде много енергоемко време, в което могат да се случат много непредсказуеми неща. Пригответе се за факта, че няма да скучаете. Характеристики на 2021 година.
За източния хороскоп е важно какъв ще бъде елементът на талисмана на животното. Биволът ще бъде бял, тоест елементът на Метала ще бъде начело през 2021 година.
Биволът е символ на движение напред, промяна на живота, резки завои и големи промени. Металът символизира твърдост на духа, неприкосновеност, стабилност. Това означава, че през 2021 г. ще има различни ситуации, в които ще трябва да демонстрирате воля и желание за победа.

Най-щастливите хора през 2021 г. ще бъдат силни, непроницаеми и амбициозни личности, които смело вървят напред, помитайки всичко по пътя си. В същото време е препоръчително да не се използва чуждата помощ и да се проявява независимост. Това се отнася за всички сфери на живота – не само за кариерата или парите.
Работа, финанси и дела според източния календар
Металният бивол е идеалното време за популяризиране на идеи, стартиране на бизнес, търсене на нова работа. Преди да започнете да се движите напред, е много важно да определите посоката. Ако не го направите, рискувате да загубите време и енергия. Ето защо експертите съветват всички хора първо да си поставят цели и да планират нещата, а след това да действат.

Ако рискувате и поемате няколко неща едновременно, без да знаете крайната цел, можете да тръгнете по грешния път и да се разочаровате. През 2021 г. трябва да действаме бързо, но предпазливо.

Отбелязва се, че 2021 г. ще бъде идеалното време за извършване на покупки с висока стойност. Можете спокойно да купите всичко, свързано с движението, като велосипед или кола, да харчите пари за пътувания и почивки. Придобиването на нови емоции и преживявания ще бъде полезна инвестиция.

Също така тази година може да бъде много конкурентна. Много хора ще искат да надминат околните. Целта не е да успеем, а да победим другите. Това нездравословно желание да вземете първата награда може да повлияе отрицателно на производителността и здравето.

Комуникация и любов през 2021

През 2021 г. трябва да „хванете бика за рогата“. Това важи особено за сферата на любовта. Ако харесвате някого, не е нужно да седите, а да действате. Струва си да се обърнете към човек и да изразите себе си и чувствата си директно, без игри и преструвки. В Годината на бивола можете да признаете любовта си, да направите предложение за брак. Най-важното в семейния живот, в общуването с приятели и близки, е да се прави без лъжи. В противен случай можете да се натъкнете на негодувание и негативизъм.

Също така през 2021 г. е много важно да не биете тревога, ако искате да спрете да общувате с някой човек. Колкото по-дълго се примирявате с негативизма в приятелството или любовта, толкова по-лошо ще се отрази на самочувствието ви. Всеки, който го търси, е препоръчително да оцени съвместимостта предварително.

В Годината на Бивола хората могат да се разпалят. Тези, които винаги грешат с това, ще станат взривоопасни за околните. От друга страна, хората през 2021 г. ще имат много по-малка вероятност да се преструват и да крият истината и емоциите от другите. Биволът ви кара да изхвърляте емоции, без да гарантирате за последствията. Това означава да следите внезапната грубост и нападения и да разберете първопричината им.

Настроение и здраве според източния календар

В това отношение всичко е изключително просто. Трябва да следвате желанията си, но не и да го превръщате в сляпо угаждане на импулса. Необходимо е да се харчат енергия и време внимателно, като се прави приоритет.
Ако работите много усилено и се изморите много, можете да загубите късмета си. В годината на Бивола силата идва в наплив, но също така изчезва, ако е изразходван неправилно. Следете внимателно здравето си и не забравяйте за почивката.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.