2021 ще е година на Бивола
Дата на публикуване: 12.10.2020
2021

2021 годишно ще бъде времето на Бивола на борда. Експертите разказаха какво е забележителното за този източен знак, каква е неговата енергия и какво може да се очаква в различни области на живота. В годината на Бивола 2021 ще трябва да увеличите енергията и жизнеността си. Това ще бъде много енергоемко време, в което могат да се случат много непредсказуеми неща. Пригответе се за факта, че няма да скучаете. Характеристики на 2021 година.
За източния хороскоп е важно какъв ще бъде елементът на талисмана на животното. Биволът ще бъде бял, тоест елементът на Метала ще бъде начело през 2021 година.
Биволът е символ на движение напред, промяна на живота, резки завои и големи промени. Металът символизира твърдост на духа, неприкосновеност, стабилност. Това означава, че през 2021 г. ще има различни ситуации, в които ще трябва да демонстрирате воля и желание за победа.

Най-щастливите хора през 2021 г. ще бъдат силни, непроницаеми и амбициозни личности, които смело вървят напред, помитайки всичко по пътя си. В същото време е препоръчително да не се използва чуждата помощ и да се проявява независимост. Това се отнася за всички сфери на живота – не само за кариерата или парите.
Работа, финанси и дела според източния календар
Металният бивол е идеалното време за популяризиране на идеи, стартиране на бизнес, търсене на нова работа. Преди да започнете да се движите напред, е много важно да определите посоката. Ако не го направите, рискувате да загубите време и енергия. Ето защо експертите съветват всички хора първо да си поставят цели и да планират нещата, а след това да действат.

Ако рискувате и поемате няколко неща едновременно, без да знаете крайната цел, можете да тръгнете по грешния път и да се разочаровате. През 2021 г. трябва да действаме бързо, но предпазливо.

Отбелязва се, че 2021 г. ще бъде идеалното време за извършване на покупки с висока стойност. Можете спокойно да купите всичко, свързано с движението, като велосипед или кола, да харчите пари за пътувания и почивки. Придобиването на нови емоции и преживявания ще бъде полезна инвестиция.

Също така тази година може да бъде много конкурентна. Много хора ще искат да надминат околните. Целта не е да успеем, а да победим другите. Това нездравословно желание да вземете първата награда може да повлияе отрицателно на производителността и здравето.

Комуникация и любов през 2021

През 2021 г. трябва да „хванете бика за рогата“. Това важи особено за сферата на любовта. Ако харесвате някого, не е нужно да седите, а да действате. Струва си да се обърнете към човек и да изразите себе си и чувствата си директно, без игри и преструвки. В Годината на бивола можете да признаете любовта си, да направите предложение за брак. Най-важното в семейния живот, в общуването с приятели и близки, е да се прави без лъжи. В противен случай можете да се натъкнете на негодувание и негативизъм.

Също така през 2021 г. е много важно да не биете тревога, ако искате да спрете да общувате с някой човек. Колкото по-дълго се примирявате с негативизма в приятелството или любовта, толкова по-лошо ще се отрази на самочувствието ви. Всеки, който го търси, е препоръчително да оцени съвместимостта предварително.

В Годината на Бивола хората могат да се разпалят. Тези, които винаги грешат с това, ще станат взривоопасни за околните. От друга страна, хората през 2021 г. ще имат много по-малка вероятност да се преструват и да крият истината и емоциите от другите. Биволът ви кара да изхвърляте емоции, без да гарантирате за последствията. Това означава да следите внезапната грубост и нападения и да разберете първопричината им.

Настроение и здраве според източния календар

В това отношение всичко е изключително просто. Трябва да следвате желанията си, но не и да го превръщате в сляпо угаждане на импулса. Необходимо е да се харчат енергия и време внимателно, като се прави приоритет.
Ако работите много усилено и се изморите много, можете да загубите късмета си. В годината на Бивола силата идва в наплив, но също така изчезва, ако е изразходван неправилно. Следете внимателно здравето си и не забравяйте за почивката.

Източник: За жената

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.