Дневен хороскоп 11 октомври 2019
Дата на публикуване: 10.10.2019
дневен хороскоп 11 октомври 2019

Дневен хороскоп 11 октомври 2019

Дневен хороскоп 11 октомври 2019 ви съветва да не се карате с приятели и да акцентирате на повече движение. Започваме както винаги със
Зодия Овен
Петък не е еднозначен ден за Овните. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. В интимния живот емоциите са смесени. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Телец

Петък носи успех на Телците. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Близките също желаят да им отделите от времето си. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Зодия Близнаци
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. От неочаквано място може да получите пари. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата.

Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Рак

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Лъв

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си.Наблюдавайте ефекта и реакциите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Парите няма да са Ви проблем. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Грижете се добре за здравето си. Денят ви ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Скорпион

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не прекалявайте с похапването. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Петък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Козирог

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Петък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия. Дневен хороскоп 11 октомври 2019 ви жалае един слънчев ден!

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.