Дневен хороскоп 11 октомври 2019
Дата на публикуване: 10.10.2019
дневен хороскоп 11 октомври 2019

Дневен хороскоп 11 октомври 2019

Дневен хороскоп 11 октомври 2019 ви съветва да не се карате с приятели и да акцентирате на повече движение. Започваме както винаги със
Зодия Овен
Петък не е еднозначен ден за Овните. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. В интимния живот емоциите са смесени. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Телец

Петък носи успех на Телците. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Близките също желаят да им отделите от времето си. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Зодия Близнаци
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. От неочаквано място може да получите пари. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата.

Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Рак

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Лъв

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си.Наблюдавайте ефекта и реакциите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Парите няма да са Ви проблем. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Грижете се добре за здравето си. Денят ви ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Скорпион

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не прекалявайте с похапването. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Стрелец

Петък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Козирог

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Петък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия. Дневен хороскоп 11 октомври 2019 ви жалае един слънчев ден!

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.