4 мъжки имена, които не можете да излъжете
Дата на публикуване: 30.01.2020
4 мъжки имена

4 мъжки имена, които не можете да излъжете

4 мъжки имена, които трудно ще преметнете. Има хора, чиито имена ги „обричат“ на това да бъдат богати, други пък да са успешни. Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.
Всички знаем, че интуицията е присъща на жените в по-голяма степен от мъжете. Въпреки това сред по-силния пол има някои представители, които могат да се похвалят със способността да надникнат в самата същност на нещата.
Целенасочено или неволно, но собствениците на тези четири имена често избират правилното решение, като се фокусират върху вътрешното си чувство.
Те рядко могат да бъдат измамени, защото тези мъже имат способността да виждат хитростта и лъжата отдалеч.
Ето кои са четирите мъжки имена, чиито притежатели имат невероятна интуиция и не могат да бъдат измамени:

Алексей
Мнозина смятат Алексей за щастлив човек, защото той често се оказва на правилното място в точното време. Често той самият не може да обясни причината за неочакваните си успехи, тъй като се фокусира върху своето виждане за ситуацията.
Оказва се, че Алексей притежава доста мощна интуиция, която го води към всяка замислена цел. Този човек лесно изпълнява своите идеи, просто разчита на вътрешни подсказки.
Алексей успява в бизнеса или спорта благодарение на интуицията си. В семейството той е чувствителен съпруг, който разбира нуждите на своята сродна душа. Алексей може да се нарече грижовен баща, като обръща внимание на децата, които той успява да разбере от пръв поглед.

Александър

Лаконичният и скрит Александър притежава фина интуиция, която му позволява да постигне успех в наистина сложни индустрии: предприемачество, медицина, криминалистика. Въпреки горещия си и абсурден характер, Александър винаги успява да си проправи път.

Избирайки съпруг за себе си, мъжът се фокусира върху интуицията: никога не бърза със сериозна материя. Александър е сериозен и придирчив мъж, така че жена му ще трябва да се примирява с трудния характер на любимия си сродна душа цял живот. Този мъж неуморно ще изисква преданост и грижи от жена си.

На свой ред Александър също ще даде на жена си чувство за сигурност и надеждност. Въпреки сложното си разположение той разбира желанията и нуждите на половинката си, опитвайки се да покаже разбиране.

Александър бързо се привързва към жена си и децата си. Не е склонен да започва романи извън семейството. Благодарение на вродения си инстинкт, Александър лесно разбира кога в къщата му се заражда скандал или нездравословна ситуация. Ето защо той може да изглади недоразуменията и да отстрани проблема, преди те да бъдат изразени на глас.

Евгений

Този мъж е привързан и трудолюбив. Той е разбиращ и внимателен. Благодарение на вродената си интуиция Евгений е известен сред познати и приятели със своята чувствителна и симпатична личност.

Евгений се отличава с гъвкав ум и наблюдение, които му помагат да спечели доверието не само на колеги и роднини, но и на непознати. Този мъж не бърза с избора на съпруг, той приема този въпрос много сериозно и внимателно. След като взе решение относно брака, той ще остане верен на своята сродна душа. Евгений не се срамува да помогне на жена си из къщата и да я слуша внимателно.

Обикновено собствениците на тези имена се смятат за добри събеседници, които лесно „четат“ настроението на хората около тях, изразявайки разбирането и искрената си съчувствие.

Илия/Илиян

Собствениците на тези имена имат силна интуиция, често му помага при вземането на трудни решения. Илия/Илиян има остър ум и бързи акъла, които го правят успешен и чаровен човек, като лесно печели симпатиите на хората около него.

Илия/Илиян избира мъдро партньорката си, никога няма да се ожени безсмислено, защото цени семейните връзки. Ако бракът на този мъж се разпадне, той става много нерешителен по отношение на противоположния пол.

Илия/Илиян се отличава с изтънченост и внимателност, той е интересен, четен и интелигентен събеседник. Блестящата интуиция му помага да се измъкне от най-сложните ситуации, да направи правилния избор, въпреки всички изкушения и трудности.

Илия/Илиян е искрено привързан към семейството, децата. Малко вероятно е да се поддаде на моментното привличане, тъй като искрено цени семейството си.

Факт е, че на тези мъже може да се вярва при вземането на трудни решения. Интуицията им е изненадващо мощна в сравнение с тази на другите хора.

Източник: Жената-БЛИЦ

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.