4 зодии, които подлагат всичко на критика
Дата на публикуване: 04.10.2019
4 зодии

4 зодии, които подлагат всичко на критика

4 зодии обичат да критикуват повече от останалите. Винаги намират да кажат нещо, с което да се опитат да опровергаят нашите действия и намерения. Всеки човек може да оспорва някое наше твърдение, постъпка или намерение. Но представителите на тези 4 звездни знака използват доста по-често критиката, отколкото други. Често пъти може да се случи да им се подразним, но понякога критиката им се оказва полезна и градивна и успява да ни помогне.
Ако сте любопитни да разберете кои са тези зодии, сега ще ви запознаем с тях.
Зодия Рак
Емоциите и чувствата при Раците са доста по-засилени от други хора. Точно заради това те обичат да се месят в разговори, като често пъти оборват твърдения, които смятат, че не са правилни. Приемат твърде лично всичко, казано по адрес на тях, което води до амбиция за критики от тяхна страна.

Лошото е, че те винаги са прави и понякога интуитивното им мислене им изневерява жестоко. Лоша шега им изиграва това, че се предоверяват на собствената си преценка за нещата, което не винаги е в тяхна полза. Те са настроени така, сякаш някой ще ги нарани, това е изписано и по лицето им. За да се защитят, те подлагат на критика всяко нещо, с което се чувстват уязвими. Съветът ни е да проявяват по-голямо търпение, когато искат да докажат правотата си. Не е нужно да изкажат цял разказ, за да убедят събеседника си.
Зодия Дева
Разбира се, че няма как да минем без Девата. Зодията, която обича да проявява капризи и претенции. Те се стараят всичко около тях да е съвършено, затова, когато нещо не стане както те искат, започват критиките. Непрекъснато искат да посочат недостатъците на човек, с когото общуват. За съжаление често пъти се увличат и не се сещат, че човекът не е робот и той прави грешки. стремежът им за перфекционизъм понякога става дразнещ за околните и те започват старателно да ги избягват като събеседник. Съветът към всички Деви: приемете, че хората допускат неточности и не могат винаги да ви угодят. Бъдете по-търпеливи спрямо останалите и не изисквайте твърде много от тях. Съвършени хора няма.

Зодия Везни

При тях критиката е изразена под друга форма. Те обичат да доказват тезата си, дори и да не са подготвени за нея. Стараят се да покажат колко много знаят по даден въпрос главно когато има публика, която да ги слуша. Когато са с човек, който им знае навиците, те не се хабят напразно. Но ако някой започне да им възразява и има други слушатели, Везните започват с критиките. Хубавото е, че те критикуват добронамерено и не се въвличат в скандали. Видят ли, че става напечено, те просто спират да говорят или ловко сменят темата. За съжаление това е зодията, която обича да се надсмива над другите. Вътрешно тя си мисли, че е над останалите и ги превъзхожда във всичко.
Везните обичат да се фукат пред останалите и да им дават напътствия как да си живеят живота. Съветът ни е повече да обърнат внимание на себе си, за да не станат за смях. Защото тогава хората ще предпочетат да ги избягват.

Зодия Козирог

Нетърпеливата рогата зодия, която доста хора не могат да разберат. Не обичат да изслушват чуждите мнения докрай, често пъти ги прекъсват. Критиката им е заложена в кръвта. Слушат предимно вътрешния си глас и пренебрегват съветите на другите. Просто защото не вярват на хората около тях и винаги поставят под съмнения казаното или направеното от тях.
Ако разберат, че някъде са сгрешили, трудно признават грешката си. Но ако разберат, че някой друг е направил подобна грешка го обсипват с критики.
Съвет: Козирози, въпреки трудния ви характер, изслушвайте повече мнението на другите. Ако някой е сгрешил, прощавайте му повече. Ако вие допуснете грешка – признавайте си я, така хората ще ви оценяват повече, а и вие ще се чувствате по-добре.
4 зодии трябва да вземат предвид съветите, за да не започнат да странят другите от тях.

 

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.