4 зодии, които подлагат всичко на критика
Дата на публикуване: 04.10.2019
4 зодии

4 зодии, които подлагат всичко на критика

4 зодии обичат да критикуват повече от останалите. Винаги намират да кажат нещо, с което да се опитат да опровергаят нашите действия и намерения. Всеки човек може да оспорва някое наше твърдение, постъпка или намерение. Но представителите на тези 4 звездни знака използват доста по-често критиката, отколкото други. Често пъти може да се случи да им се подразним, но понякога критиката им се оказва полезна и градивна и успява да ни помогне.
Ако сте любопитни да разберете кои са тези зодии, сега ще ви запознаем с тях.
Зодия Рак
Емоциите и чувствата при Раците са доста по-засилени от други хора. Точно заради това те обичат да се месят в разговори, като често пъти оборват твърдения, които смятат, че не са правилни. Приемат твърде лично всичко, казано по адрес на тях, което води до амбиция за критики от тяхна страна.

Лошото е, че те винаги са прави и понякога интуитивното им мислене им изневерява жестоко. Лоша шега им изиграва това, че се предоверяват на собствената си преценка за нещата, което не винаги е в тяхна полза. Те са настроени така, сякаш някой ще ги нарани, това е изписано и по лицето им. За да се защитят, те подлагат на критика всяко нещо, с което се чувстват уязвими. Съветът ни е да проявяват по-голямо търпение, когато искат да докажат правотата си. Не е нужно да изкажат цял разказ, за да убедят събеседника си.
Зодия Дева
Разбира се, че няма как да минем без Девата. Зодията, която обича да проявява капризи и претенции. Те се стараят всичко около тях да е съвършено, затова, когато нещо не стане както те искат, започват критиките. Непрекъснато искат да посочат недостатъците на човек, с когото общуват. За съжаление често пъти се увличат и не се сещат, че човекът не е робот и той прави грешки. стремежът им за перфекционизъм понякога става дразнещ за околните и те започват старателно да ги избягват като събеседник. Съветът към всички Деви: приемете, че хората допускат неточности и не могат винаги да ви угодят. Бъдете по-търпеливи спрямо останалите и не изисквайте твърде много от тях. Съвършени хора няма.

Зодия Везни

При тях критиката е изразена под друга форма. Те обичат да доказват тезата си, дори и да не са подготвени за нея. Стараят се да покажат колко много знаят по даден въпрос главно когато има публика, която да ги слуша. Когато са с човек, който им знае навиците, те не се хабят напразно. Но ако някой започне да им възразява и има други слушатели, Везните започват с критиките. Хубавото е, че те критикуват добронамерено и не се въвличат в скандали. Видят ли, че става напечено, те просто спират да говорят или ловко сменят темата. За съжаление това е зодията, която обича да се надсмива над другите. Вътрешно тя си мисли, че е над останалите и ги превъзхожда във всичко.
Везните обичат да се фукат пред останалите и да им дават напътствия как да си живеят живота. Съветът ни е повече да обърнат внимание на себе си, за да не станат за смях. Защото тогава хората ще предпочетат да ги избягват.

Зодия Козирог

Нетърпеливата рогата зодия, която доста хора не могат да разберат. Не обичат да изслушват чуждите мнения докрай, често пъти ги прекъсват. Критиката им е заложена в кръвта. Слушат предимно вътрешния си глас и пренебрегват съветите на другите. Просто защото не вярват на хората около тях и винаги поставят под съмнения казаното или направеното от тях.
Ако разберат, че някъде са сгрешили, трудно признават грешката си. Но ако разберат, че някой друг е направил подобна грешка го обсипват с критики.
Съвет: Козирози, въпреки трудния ви характер, изслушвайте повече мнението на другите. Ако някой е сгрешил, прощавайте му повече. Ако вие допуснете грешка – признавайте си я, така хората ще ви оценяват повече, а и вие ще се чувствате по-добре.
4 зодии трябва да вземат предвид съветите, за да не започнат да странят другите от тях.

 

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.