4 зодии, които подлагат всичко на критика
Дата на публикуване: 04.10.2019
4 зодии

4 зодии, които подлагат всичко на критика

4 зодии обичат да критикуват повече от останалите. Винаги намират да кажат нещо, с което да се опитат да опровергаят нашите действия и намерения. Всеки човек може да оспорва някое наше твърдение, постъпка или намерение. Но представителите на тези 4 звездни знака използват доста по-често критиката, отколкото други. Често пъти може да се случи да им се подразним, но понякога критиката им се оказва полезна и градивна и успява да ни помогне.
Ако сте любопитни да разберете кои са тези зодии, сега ще ви запознаем с тях.
Зодия Рак
Емоциите и чувствата при Раците са доста по-засилени от други хора. Точно заради това те обичат да се месят в разговори, като често пъти оборват твърдения, които смятат, че не са правилни. Приемат твърде лично всичко, казано по адрес на тях, което води до амбиция за критики от тяхна страна.

Лошото е, че те винаги са прави и понякога интуитивното им мислене им изневерява жестоко. Лоша шега им изиграва това, че се предоверяват на собствената си преценка за нещата, което не винаги е в тяхна полза. Те са настроени така, сякаш някой ще ги нарани, това е изписано и по лицето им. За да се защитят, те подлагат на критика всяко нещо, с което се чувстват уязвими. Съветът ни е да проявяват по-голямо търпение, когато искат да докажат правотата си. Не е нужно да изкажат цял разказ, за да убедят събеседника си.
Зодия Дева
Разбира се, че няма как да минем без Девата. Зодията, която обича да проявява капризи и претенции. Те се стараят всичко около тях да е съвършено, затова, когато нещо не стане както те искат, започват критиките. Непрекъснато искат да посочат недостатъците на човек, с когото общуват. За съжаление често пъти се увличат и не се сещат, че човекът не е робот и той прави грешки. стремежът им за перфекционизъм понякога става дразнещ за околните и те започват старателно да ги избягват като събеседник. Съветът към всички Деви: приемете, че хората допускат неточности и не могат винаги да ви угодят. Бъдете по-търпеливи спрямо останалите и не изисквайте твърде много от тях. Съвършени хора няма.

Зодия Везни

При тях критиката е изразена под друга форма. Те обичат да доказват тезата си, дори и да не са подготвени за нея. Стараят се да покажат колко много знаят по даден въпрос главно когато има публика, която да ги слуша. Когато са с човек, който им знае навиците, те не се хабят напразно. Но ако някой започне да им възразява и има други слушатели, Везните започват с критиките. Хубавото е, че те критикуват добронамерено и не се въвличат в скандали. Видят ли, че става напечено, те просто спират да говорят или ловко сменят темата. За съжаление това е зодията, която обича да се надсмива над другите. Вътрешно тя си мисли, че е над останалите и ги превъзхожда във всичко.
Везните обичат да се фукат пред останалите и да им дават напътствия как да си живеят живота. Съветът ни е повече да обърнат внимание на себе си, за да не станат за смях. Защото тогава хората ще предпочетат да ги избягват.

Зодия Козирог

Нетърпеливата рогата зодия, която доста хора не могат да разберат. Не обичат да изслушват чуждите мнения докрай, често пъти ги прекъсват. Критиката им е заложена в кръвта. Слушат предимно вътрешния си глас и пренебрегват съветите на другите. Просто защото не вярват на хората около тях и винаги поставят под съмнения казаното или направеното от тях.
Ако разберат, че някъде са сгрешили, трудно признават грешката си. Но ако разберат, че някой друг е направил подобна грешка го обсипват с критики.
Съвет: Козирози, въпреки трудния ви характер, изслушвайте повече мнението на другите. Ако някой е сгрешил, прощавайте му повече. Ако вие допуснете грешка – признавайте си я, така хората ще ви оценяват повече, а и вие ще се чувствате по-добре.
4 зодии трябва да вземат предвид съветите, за да не започнат да странят другите от тях.

 

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.