4 зодии, които подлагат всичко на критика
Дата на публикуване: 04.10.2019
4 зодии

4 зодии, които подлагат всичко на критика

4 зодии обичат да критикуват повече от останалите. Винаги намират да кажат нещо, с което да се опитат да опровергаят нашите действия и намерения. Всеки човек може да оспорва някое наше твърдение, постъпка или намерение. Но представителите на тези 4 звездни знака използват доста по-често критиката, отколкото други. Често пъти може да се случи да им се подразним, но понякога критиката им се оказва полезна и градивна и успява да ни помогне.
Ако сте любопитни да разберете кои са тези зодии, сега ще ви запознаем с тях.
Зодия Рак
Емоциите и чувствата при Раците са доста по-засилени от други хора. Точно заради това те обичат да се месят в разговори, като често пъти оборват твърдения, които смятат, че не са правилни. Приемат твърде лично всичко, казано по адрес на тях, което води до амбиция за критики от тяхна страна.

Лошото е, че те винаги са прави и понякога интуитивното им мислене им изневерява жестоко. Лоша шега им изиграва това, че се предоверяват на собствената си преценка за нещата, което не винаги е в тяхна полза. Те са настроени така, сякаш някой ще ги нарани, това е изписано и по лицето им. За да се защитят, те подлагат на критика всяко нещо, с което се чувстват уязвими. Съветът ни е да проявяват по-голямо търпение, когато искат да докажат правотата си. Не е нужно да изкажат цял разказ, за да убедят събеседника си.
Зодия Дева
Разбира се, че няма как да минем без Девата. Зодията, която обича да проявява капризи и претенции. Те се стараят всичко около тях да е съвършено, затова, когато нещо не стане както те искат, започват критиките. Непрекъснато искат да посочат недостатъците на човек, с когото общуват. За съжаление често пъти се увличат и не се сещат, че човекът не е робот и той прави грешки. стремежът им за перфекционизъм понякога става дразнещ за околните и те започват старателно да ги избягват като събеседник. Съветът към всички Деви: приемете, че хората допускат неточности и не могат винаги да ви угодят. Бъдете по-търпеливи спрямо останалите и не изисквайте твърде много от тях. Съвършени хора няма.

Зодия Везни

При тях критиката е изразена под друга форма. Те обичат да доказват тезата си, дори и да не са подготвени за нея. Стараят се да покажат колко много знаят по даден въпрос главно когато има публика, която да ги слуша. Когато са с човек, който им знае навиците, те не се хабят напразно. Но ако някой започне да им възразява и има други слушатели, Везните започват с критиките. Хубавото е, че те критикуват добронамерено и не се въвличат в скандали. Видят ли, че става напечено, те просто спират да говорят или ловко сменят темата. За съжаление това е зодията, която обича да се надсмива над другите. Вътрешно тя си мисли, че е над останалите и ги превъзхожда във всичко.
Везните обичат да се фукат пред останалите и да им дават напътствия как да си живеят живота. Съветът ни е повече да обърнат внимание на себе си, за да не станат за смях. Защото тогава хората ще предпочетат да ги избягват.

Зодия Козирог

Нетърпеливата рогата зодия, която доста хора не могат да разберат. Не обичат да изслушват чуждите мнения докрай, често пъти ги прекъсват. Критиката им е заложена в кръвта. Слушат предимно вътрешния си глас и пренебрегват съветите на другите. Просто защото не вярват на хората около тях и винаги поставят под съмнения казаното или направеното от тях.
Ако разберат, че някъде са сгрешили, трудно признават грешката си. Но ако разберат, че някой друг е направил подобна грешка го обсипват с критики.
Съвет: Козирози, въпреки трудния ви характер, изслушвайте повече мнението на другите. Ако някой е сгрешил, прощавайте му повече. Ако вие допуснете грешка – признавайте си я, така хората ще ви оценяват повече, а и вие ще се чувствате по-добре.
4 зодии трябва да вземат предвид съветите, за да не започнат да странят другите от тях.

 

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.