5 непредсказуеми зодии
Дата на публикуване: 15.01.2021
5 непредсказуеми

5 непредсказуеми зодии в любовта. Не всички хора могат да обичат така, както пише в книгите. Хората показват чувствата си по различни начини и понякога се чувстват напълно чужди. Съществуват пет зодиакални знаци.
Любовната съвместимост не играе никаква роля в начина, по който изразявате чувствата си. Можете да се вписвате перфектно във връзката си с един човек, но той да ви разочарова с неговата неспособност да ви покаже любовта си. Разбира се, не всичко е толкова лошо, колкото изглежда на пръв поглед. Хората, които не са способни да изразяват силни и ярки емоции, все пак могат да ви направят щастливи и да ви обичат за цял живот.
Зодия Близнаци
Близнаците могат да бъдат романтици и могат да кажат “Обичам те”. Невъзможността им да се обичат в неприятни действия въз основа на егоизъм се проявява. Те често лъжат, са един от най-често променящите се знаци на зодиака. Ако открият един и същ човек, с когото искат да свържат живота си, те правят всичко, така че взаимоотношенията в началото да са бурни и ярки, но тази бърза реакция на Близнаци може бързо да потъне или напълно да угаси.
Близнаците са динамични хора, така че рядко искат деца, сватба, рутина или рутина.Ако им осигурите ярки емоции за дълго време, те никога няма да ви уморят.

За съжаление, в такава връзка почти винаги ще трябва да работите за две, защото близнаците обичат да получават, но не и да дават по никакъв начин. Трябва да свикнем с факта, че всичките ви опити да ги направите приятни са взети за даденост.Близнаците се страхуват от отговорност, така че непрекъснато търсят извинения да избягват домакинските си задължения.
Зодия Козирог
Козирозите – работохолици, които често просто нямат достатъчно време за любов. Ако те все още успяват да намерят душата си, тогава проявлението на любовта от тях не се очаква особено. Тези хора могат да бъдат дребни и просто да забравят, че са обичани. Те са потопени в лични дела, забравяйки за близките. Козирозите са скучни и доста аморфни, така че в отношенията с тях ще трябва да запалите огъня на страстта сами. Дори и ако самите Козирог се влюбят в някого, те често се грижат за много посредствени и незаинтересовани. Всяко проявление на любов от втората половина на Козирозите се приема за даденост. Ако вече сте женени, тогава въпроса “Защо не ми обърнете внимание?” Козирозите могат да отговорят: “Ние сме женени, нали?”. Това са упорити хора, с които е по-добре да не се спори, защото ще бъде просто нереалистично да спечелите аргумента. Освен това ще получите лъвската доза отрицателност от тези енергийни вампири.

Зодия Водолей

Водолеите обичат да бъдат свободни и да се чувстват независими в една връзка. Те се нуждаят от лесна любов без специални задължения. Тези хора винаги ще помагат на втората половина, винаги ще подкрепят човека, но няма да търпят лошо отношение към себе си. Те знаят как да обичат, но само в самото начало. След края на бонбона, Водолей се превръща в скучни хора. Изглежда, че сте били женени за 10 години, имате цял куп деца и ипотечни и кредитни дългове.
Водолеите ценят хората, но бързо стават студени. Ако всичко е уредено за вас, тогава те са отегчени без ярки емоции. С течение на времето любимата за тях е прекратена в нещо, което се приема за даденост. Те не могат да хвърлят душата си само защото са отегчени, защото те ще ви съжаляват. Накратко, влюбването в Aquarius е по-скъпо. Можете да си купите в своята харизма, чар и остроумие, но тя ще избухне като вятър след няколко месеца, максимум, за една година.

Зодия Скорпион

Скорпионите са жестоки, но само докато те не могат да ви разберат напълно. Те трябва да знаят човек, преди да се отворят към него. Дори и в брака, те могат, по някаква особена причина, да не бъдат преустановени за известно време. Само те могат да ги разберат и дори тогава не винаги. Скорпионите са способни да изразяват чувствата си, но тяхната непредсказуемост разваля цялото впечатление за връзка с тях. За да обичаш Скорпиос, човек се нуждае от търпение.
Скорпионските атаки могат да продължат завинаги – дори когато имате семейство и деца. С една дума, тези хора далеч не са подарък, така че те най-вероятно не могат да ви обикнат нормално. Представители на този воден знак на Зодиака също се влюбват бавно, за да могат да променят мнението си, за да ви отговорят в замяна.
Зодия Рак
Раковете не се влюбват – те намират човека, който е най-подходящ за създаване на семейство. Тези хора са доста романтични и интересни, но само в самото начало на връзката. След известно време и освен това след брака, те са отстранени от вас, но само толкова, колкото и здравият разум позволява. Няма да получите ярки чувства и емоции, но животът ви няма да стане твърде скучен. Раковете могат да се грижат за хората, но те наистина не могат да ги обичат много.
Тези хора са спокойни и топло, но, както се казва, има проблеми с излишък от сладки. Понякога искате да разговаряте с приятели, да прекъсвате и да отидете в друг град за уикенда. Раковете по някакъв начин приличат на Козирозите, защото също така искат всичко да не е спонтанно, а според графика. Дори в интимния живот на Раков всичко е по график. Страстта и емоциите от тях няма да чакат.

Източник: Пресата

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.