5 неща назаем, които да не давате
5 неща назаем

5 неща назаем не трябва да давате или взимате. Някои неща са строго забранени да се дават или вземат назаем. Научавайки за тях, можете да се предпазите от проблеми и неуспехи. Ако направите грешка, опитайте се да не го правите в бъдеще, защото енергийните проблеми лишават хората от късмет във всички области на живота.
1. Сол
Солта е забранена да се дава назаем под какъвто и да е предлог. Ако съседите ви са поискали сол, тогава я давайте само при условие, че е подарък. Опасността се крие в енергийните свойства на солта и влияние върху съдбата.
Солта е един от най-важните магически компоненти, така че е просто невъзможно да я вземете от други хора. Много хора са давали сол, а след това, получавайки я обратно, загубиха късмета си, разболяха се, разделиха се с любимите си хора.
2. Съдове
Те са заредени с енергията вкъщи. Ако някой иска да направи нещо лошо на друг човек, може да го остави да използва чашата, чинията, халбата, лъжицата, тигана и т.н. Не давайте на никого и не ги молете, за да не повлияете негативно върху живота на друг човек или собствената си съдба.

Заетите съдове могат да доведат до загуба на здраве, до придобиване на нови страхове, неуспехи и много други негативни последици. Можете да използвате чиниите с непознат, ако живеете заедно, например в общежитие, но тук също трябва да сте максимално внимателни. Повредените или счупени съдове не трябва да се съхраняват у дома, те също носят голяма опасност.
3. Облекло
Много мъже и дами смятат за абсолютна норма да обменят неща за известно време, но е по-добре да не го правят. Ако купите употребяван артикул, няма нищо лошо в това, защото плащате за него, но в този случай няма да навреди да извършите енергийно почистване .

Облеклото е лично, затова дори да го вземете от близките си, които определено няма да ви пожелаят никаква вреда, по-добре е да дадете нещо в замяна. Не заемайте неща – те могат да ви донесат провал. Най-голямата опасност са обувките. Те включват най-голямото количество отрицателна енергия.

4. Бижута
Категорично е забранено да давате бижута. Бижутата са заредени с енергията на човека, който ги притежава, така че те ще имат изключително негативен ефект върху този, който го използва. Металите и камъните са най-вече много неподходящи.

Като носите пръстен или обеци, които са принадлежали на друг човек, можете да усвоите проблемите му. Експертите в областта на биоенергията отбелязват, че бижутата със защитен характер могат да “заразят” непознат с болест. От металите със среброто и платината трябва да бъдете предпазливи. От камъните най -опасните магнити за нещастие ще бъдат лунен камък, диамант, скален кристал.

5. Метла
Ако човек даде или вземе за известно време метла на някой друг, тогава според знаците той може да бъде затрупан от разочарования в областта на финансите. Може да започне лош късмет, което да доведе до парични загуби, проблеми в работата. В никакъв случай метлата не трябва да напуска дома ви. Това е допустимо само ако вече нямате нужда от нея и сте решили да я изхвърлите.

Източник: За жената

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements