5 неща назаем, които да не давате
Дата на публикуване: 16.07.2020
5 неща назаем

5 неща назаем не трябва да давате или взимате. Някои неща са строго забранени да се дават или вземат назаем. Научавайки за тях, можете да се предпазите от проблеми и неуспехи. Ако направите грешка, опитайте се да не го правите в бъдеще, защото енергийните проблеми лишават хората от късмет във всички области на живота.
1. Сол
Солта е забранена да се дава назаем под какъвто и да е предлог. Ако съседите ви са поискали сол, тогава я давайте само при условие, че е подарък. Опасността се крие в енергийните свойства на солта и влияние върху съдбата.
Солта е един от най-важните магически компоненти, така че е просто невъзможно да я вземете от други хора. Много хора са давали сол, а след това, получавайки я обратно, загубиха късмета си, разболяха се, разделиха се с любимите си хора.
2. Съдове
Те са заредени с енергията вкъщи. Ако някой иска да направи нещо лошо на друг човек, може да го остави да използва чашата, чинията, халбата, лъжицата, тигана и т.н. Не давайте на никого и не ги молете, за да не повлияете негативно върху живота на друг човек или собствената си съдба.

Заетите съдове могат да доведат до загуба на здраве, до придобиване на нови страхове, неуспехи и много други негативни последици. Можете да използвате чиниите с непознат, ако живеете заедно, например в общежитие, но тук също трябва да сте максимално внимателни. Повредените или счупени съдове не трябва да се съхраняват у дома, те също носят голяма опасност.
3. Облекло
Много мъже и дами смятат за абсолютна норма да обменят неща за известно време, но е по-добре да не го правят. Ако купите употребяван артикул, няма нищо лошо в това, защото плащате за него, но в този случай няма да навреди да извършите енергийно почистване .

Облеклото е лично, затова дори да го вземете от близките си, които определено няма да ви пожелаят никаква вреда, по-добре е да дадете нещо в замяна. Не заемайте неща – те могат да ви донесат провал. Най-голямата опасност са обувките. Те включват най-голямото количество отрицателна енергия.

4. Бижута
Категорично е забранено да давате бижута. Бижутата са заредени с енергията на човека, който ги притежава, така че те ще имат изключително негативен ефект върху този, който го използва. Металите и камъните са най-вече много неподходящи.

Като носите пръстен или обеци, които са принадлежали на друг човек, можете да усвоите проблемите му. Експертите в областта на биоенергията отбелязват, че бижутата със защитен характер могат да “заразят” непознат с болест. От металите със среброто и платината трябва да бъдете предпазливи. От камъните най -опасните магнити за нещастие ще бъдат лунен камък, диамант, скален кристал.

5. Метла
Ако човек даде или вземе за известно време метла на някой друг, тогава според знаците той може да бъде затрупан от разочарования в областта на финансите. Може да започне лош късмет, което да доведе до парични загуби, проблеми в работата. В никакъв случай метлата не трябва да напуска дома ви. Това е допустимо само ако вече нямате нужда от нея и сте решили да я изхвърлите.

Източник: За жената

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.