5 неща за късмет
Дата на публикуване: 11.11.2020
5 неща за късмет

5 неща за късмет, които е добре да имате в себе си. Ако сте обърнали внимание, че имате трудности на улицата, на работното място и на пътя, съветваме ви да сложите в джоба си следните неща, които ще подобрят връзката ви с живота и ще ви донесат повече късмет.
1. Червено парче плат
Това може да е носна кърпичка или някакво малка червена лентичка плат, дори можете да използвате малко чиле червен конец.
Червеният цвят привлича късмета и помага всички начинания на човека да са успешни.
2. Кръгло камъче с бял цвят
Такива камъни могат да бъдат намерени в магазини за цветя, градински центрове и отдели за ландшафтен дизайн. Белият цвят на този камък работи чудесно за човека, който го носи със себе си, помага за печалба на пари, подобрява енергията на здравето и помага в живота като цяло.

3. Винаги носете в джоба си хартиени пари или няколко монети
Дори и само да отидете на разходка с детето до пясъчника, не забравяйте да сложите поне една сбанкнота в джоба си.
Парите имат огромна енергия и благодарение на това, те постепенно ще се увеличават в живота ви.
Човек свиква с парите и започва да вярва, че винаги има пари, а мислите ми са материални и привличат към нас това, за което мислим.
4. Джинджифил на прах
Силно растение, за което в древни времена се вярвало, че помага да намериш любовта си и носи много щастие на семейството.
Вземете няколко щипки от този прах и го сложете в малка торбичка, ще ви бъде по-удобно и няма да изцапате дрехите си, просто се стремете да бъде с вас постоянно.

5. Малки миди от морето
Те са много красиви и ако се носят в джоба, предават силата и енергията на морето, а то е много чисто и ви позволява да привлечете щастлив поток от късмет и просперитет.

Можете също така да направите много красиви бижута под формата на гривна за ръка и винаги да ги носите като талисман за късмет, малцина ще останат безразлични, ако забележат такъв красив и полезен аксесоар на ръката ви.

Източник: Истински истории

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.