5 неща за късмет
Дата на публикуване: 11.11.2020
5 неща за късмет

5 неща за късмет, които е добре да имате в себе си. Ако сте обърнали внимание, че имате трудности на улицата, на работното място и на пътя, съветваме ви да сложите в джоба си следните неща, които ще подобрят връзката ви с живота и ще ви донесат повече късмет.
1. Червено парче плат
Това може да е носна кърпичка или някакво малка червена лентичка плат, дори можете да използвате малко чиле червен конец.
Червеният цвят привлича късмета и помага всички начинания на човека да са успешни.
2. Кръгло камъче с бял цвят
Такива камъни могат да бъдат намерени в магазини за цветя, градински центрове и отдели за ландшафтен дизайн. Белият цвят на този камък работи чудесно за човека, който го носи със себе си, помага за печалба на пари, подобрява енергията на здравето и помага в живота като цяло.

3. Винаги носете в джоба си хартиени пари или няколко монети
Дори и само да отидете на разходка с детето до пясъчника, не забравяйте да сложите поне една сбанкнота в джоба си.
Парите имат огромна енергия и благодарение на това, те постепенно ще се увеличават в живота ви.
Човек свиква с парите и започва да вярва, че винаги има пари, а мислите ми са материални и привличат към нас това, за което мислим.
4. Джинджифил на прах
Силно растение, за което в древни времена се вярвало, че помага да намериш любовта си и носи много щастие на семейството.
Вземете няколко щипки от този прах и го сложете в малка торбичка, ще ви бъде по-удобно и няма да изцапате дрехите си, просто се стремете да бъде с вас постоянно.

5. Малки миди от морето
Те са много красиви и ако се носят в джоба, предават силата и енергията на морето, а то е много чисто и ви позволява да привлечете щастлив поток от късмет и просперитет.

Можете също така да направите много красиви бижута под формата на гривна за ръка и винаги да ги носите като талисман за късмет, малцина ще останат безразлични, ако забележат такъв красив и полезен аксесоар на ръката ви.

Източник: Истински истории

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.