6 биткаджийски зодии
Дата на публикуване: 11.02.2021
6 биткаджийски зодии

6 биткаджийски зодии рядко се предават. Те са готови да се втурнат в битка във всяка една секунда. Нуждаят се да отпускат напрежението от време на време. Някои от тях са интроверти, други са склонни към нестандартни действия, а някой друг се опитва да изпъкне на всяка цена. Най-неразбираемите знаци са тези, които не могат да живеят без борба и битки. Те могат да действат като всички нас, но във всеки момент са готови да се втурнат в битка.
Зодия Овен
Овенът винаги е нащрек и моментално ще отмъсти на нарушителя, ако някой наруши грубо правилата. Представителите на тази зодия са едни от най-забързаните и „горещи“, така че техните партньори и приятели трябва да останат на „бойно дежурство“ през цялото време.

Зодия Телец
Този знак е един от най-плашещите. Може да се усмихне преди минута, а сега е самото въплъщение на гнева. Има усещане, че Телецът изобщо няма предпазител. За него е по-трудно, отколкото на всеки друг знак, да се сдържа и да не победи онзи, който е изгубил самообладание.
Телец разбира доколко това поведение усложнява живота му и хората около него, но не може да направи нищо за себе си. Често той горчиво съжалява за стореното, но продължава да се ядосва, дразни и стиска юмруци.

Зодия Близнаци

Представителите на този знак също са постоянно нетърпеливи за битка, но по свой начин. Те никога не прибягват до физическо насилие, защото имат по-мощно оръжие – интелигентност. Близнаците могат толкова умело да „удрят“ врага с думи, че той ще мрази и помни това още много години.

Близнаците могат да бъдат толкова жестоки и безмилостни, че човек се чуди: откъде идват хората с толкова сладка усмивка и гъвкав ум?

Зодия Рак

Родените под този знак не ги интересува кой е пред него – шефът, любим човек или президент. Ракът ще се съпротивлява яростно, независимо срещу какво.

Хората от този знак се опитват да се сдържат и до определен момент се справят доста добре. Но когато те са „съборени“ – внимавайте! Някои ги смятат за луди. Но всичко е обяснено много по-просто. Истината е, че Раците просто не знаят как да се справят с бушуващите си емоции. По правило те са по-силни от тях.

Зодия Лъв

Как да не се втурнеш в битка и да не се биеш, когато си истински лъв? Егото на родените под този знак е твърде ненаситно, следователно не може да повлияе на поведението. Лъвовете заемат отбранителна позиция и започват заплашително да „ръмжат“ дори и по най-незначителния повод.

Представителите на тази зодия са готови буквално да разкъсат всички на парчета, само за да останат начело и в светлината на прожекторите. Нищо не остава незабелязано за тях. Косият поглед, подигравка върху устните или иронична забележка – всичко това Лъвът веднага забелязва и се втурва да защитава своята „чест и достойнство“.

Зодия Скорпион

Хората, родени под този знак, винаги са воюващи. Ако не харесват някого или се осмелят да се обидят, те ще се справят компетентно с врага и дори ще получат известно удоволствие.

Скорпионът, между другото, е много отмъстителен. Той може да чака с години, за да си отмъсти в най-неочаквания момент. Но в този войн има един плюс: Скорпионът никога не позволява на никого да контролира емоциите му, което означава, че те винаги са много по-силни от врага.

Източник: Истински истории

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.