6 биткаджийски зодии
Дата на публикуване: 11.02.2021
6 биткаджийски зодии

6 биткаджийски зодии рядко се предават. Те са готови да се втурнат в битка във всяка една секунда. Нуждаят се да отпускат напрежението от време на време. Някои от тях са интроверти, други са склонни към нестандартни действия, а някой друг се опитва да изпъкне на всяка цена. Най-неразбираемите знаци са тези, които не могат да живеят без борба и битки. Те могат да действат като всички нас, но във всеки момент са готови да се втурнат в битка.
Зодия Овен
Овенът винаги е нащрек и моментално ще отмъсти на нарушителя, ако някой наруши грубо правилата. Представителите на тази зодия са едни от най-забързаните и „горещи“, така че техните партньори и приятели трябва да останат на „бойно дежурство“ през цялото време.

Зодия Телец
Този знак е един от най-плашещите. Може да се усмихне преди минута, а сега е самото въплъщение на гнева. Има усещане, че Телецът изобщо няма предпазител. За него е по-трудно, отколкото на всеки друг знак, да се сдържа и да не победи онзи, който е изгубил самообладание.
Телец разбира доколко това поведение усложнява живота му и хората около него, но не може да направи нищо за себе си. Често той горчиво съжалява за стореното, но продължава да се ядосва, дразни и стиска юмруци.

Зодия Близнаци

Представителите на този знак също са постоянно нетърпеливи за битка, но по свой начин. Те никога не прибягват до физическо насилие, защото имат по-мощно оръжие – интелигентност. Близнаците могат толкова умело да „удрят“ врага с думи, че той ще мрази и помни това още много години.

Близнаците могат да бъдат толкова жестоки и безмилостни, че човек се чуди: откъде идват хората с толкова сладка усмивка и гъвкав ум?

Зодия Рак

Родените под този знак не ги интересува кой е пред него – шефът, любим човек или президент. Ракът ще се съпротивлява яростно, независимо срещу какво.

Хората от този знак се опитват да се сдържат и до определен момент се справят доста добре. Но когато те са „съборени“ – внимавайте! Някои ги смятат за луди. Но всичко е обяснено много по-просто. Истината е, че Раците просто не знаят как да се справят с бушуващите си емоции. По правило те са по-силни от тях.

Зодия Лъв

Как да не се втурнеш в битка и да не се биеш, когато си истински лъв? Егото на родените под този знак е твърде ненаситно, следователно не може да повлияе на поведението. Лъвовете заемат отбранителна позиция и започват заплашително да „ръмжат“ дори и по най-незначителния повод.

Представителите на тази зодия са готови буквално да разкъсат всички на парчета, само за да останат начело и в светлината на прожекторите. Нищо не остава незабелязано за тях. Косият поглед, подигравка върху устните или иронична забележка – всичко това Лъвът веднага забелязва и се втурва да защитава своята „чест и достойнство“.

Зодия Скорпион

Хората, родени под този знак, винаги са воюващи. Ако не харесват някого или се осмелят да се обидят, те ще се справят компетентно с врага и дори ще получат известно удоволствие.

Скорпионът, между другото, е много отмъстителен. Той може да чака с години, за да си отмъсти в най-неочаквания момент. Но в този войн има един плюс: Скорпионът никога не позволява на никого да контролира емоциите му, което означава, че те винаги са много по-силни от врага.

Източник: Истински истории

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.