6 теми табу за жената
Дата на публикуване: 09.12.2020
6 теми

6 теми, които доста жени смятат за лоши при разговорите си с мъжете. Въпреки факта, че през последните години обществото върви към равенство и отворена комуникация, много хора все още живеят по различен начин. За тях е немислимо човек да говори директно за своите проблеми или желания, когато нещо не му харесва. В този контекст женските тайни изпълняват определени функции, въпреки че по-скоро се намесват повече, отколкото помагат за изграждането на здравословни взаимоотношения.
Много дами се опитват да изглеждат грациозни и интелигентни, така че следват неизказан етикет. Това им помага да изглеждат загадъчни и специални. Тази тактика помага да се създаде искра в началото на връзката, но с времето ще навреди само на създаването на трайно партньорство.
Ето 6 теми, които много жени смятат за лоши маниери в разговорите си с мъжете.

1. Бивши партньори
Опитните жени предупреждават да не се разказва на настоящия мъж за бившия. Ако той не ви попита директно за това, тогава няма нужда да го поръсвате с детайли, които не са му интересни. Ако един мъж иска да знае нещо от любопитство, тогава няма смисъл да го превръща в някаква тайна. Просто отговорете честно и директно на въпросите на любимия човек.
2. Проблеми със здравето на жените
Някои дами вярват, че мъжете са нежни и крехки същества, които ще припаднат, ако чуят нещо за ходене на гинеколог. Дамите крият всички проблеми, които имат. Дори когато един мъж би могъл да помогне и подкрепи в това. И дори когато това пряко засяга и здравето му.

3. Бурна младост
Други представители на жените са убедени, че всичко за бурната младост трябва да бъде скрито от съпруга й . В края на краищата, как иначе, той трябва да мисли, че сте жив човек, който обичаше да се забавлява в младостта си. Той трябва да те смята за свята мома, която не е подвластна на слабостите на човешкото съществуване.

4. Фантазии в леглото
Никога и при никакви обстоятелства не можете да бъдете честни с вашия човек по тази тема. Изненадващо все още има много бедни жени с този мироглед. Ами ако не му харесва? Ами ако се смущавам? Разбира се, по-добре е да се отдадете на омразната мисионерска поза веднъж на шест месеца, отколкото да си позволите да бъдете истинска жена, която знае какво иска.

5. Вашата заплата
Някои дами не казват специално на съпрузите си колко печелят . Защо? Защото по този начин те могат да харчат повече и да не отговарят за това пред него. Ето как трябва да изградите връзка, за да стигнете до това? С пълно недоверие, не иначе. Как ще изградите общ живот, ако всички ще крият приходите си?

6. Интимни провали
Също така жените се съветват да пазят в тайна всички ситуации, когато сте се срамували и са се смущавали . Неуспешните интимни експерименти, неудобните ексцесии и дори забавните ситуации трябва да се пазят за вас. Нищо не бива да разклаща образа ви на Снежната кралица!

Не слушайте други хора, когато ви се налагат остарели социални норми. Повечето от тях оковават личността ви и не ви позволяват да почувствате истинско доверие и пълна подкрепа от любимия човек. Защо ви е партньор, ако не може да се открие?

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.