6 теми табу за жената
Дата на публикуване: 09.12.2020
6 теми

6 теми, които доста жени смятат за лоши при разговорите си с мъжете. Въпреки факта, че през последните години обществото върви към равенство и отворена комуникация, много хора все още живеят по различен начин. За тях е немислимо човек да говори директно за своите проблеми или желания, когато нещо не му харесва. В този контекст женските тайни изпълняват определени функции, въпреки че по-скоро се намесват повече, отколкото помагат за изграждането на здравословни взаимоотношения.
Много дами се опитват да изглеждат грациозни и интелигентни, така че следват неизказан етикет. Това им помага да изглеждат загадъчни и специални. Тази тактика помага да се създаде искра в началото на връзката, но с времето ще навреди само на създаването на трайно партньорство.
Ето 6 теми, които много жени смятат за лоши маниери в разговорите си с мъжете.

1. Бивши партньори
Опитните жени предупреждават да не се разказва на настоящия мъж за бившия. Ако той не ви попита директно за това, тогава няма нужда да го поръсвате с детайли, които не са му интересни. Ако един мъж иска да знае нещо от любопитство, тогава няма смисъл да го превръща в някаква тайна. Просто отговорете честно и директно на въпросите на любимия човек.
2. Проблеми със здравето на жените
Някои дами вярват, че мъжете са нежни и крехки същества, които ще припаднат, ако чуят нещо за ходене на гинеколог. Дамите крият всички проблеми, които имат. Дори когато един мъж би могъл да помогне и подкрепи в това. И дори когато това пряко засяга и здравето му.

3. Бурна младост
Други представители на жените са убедени, че всичко за бурната младост трябва да бъде скрито от съпруга й . В края на краищата, как иначе, той трябва да мисли, че сте жив човек, който обичаше да се забавлява в младостта си. Той трябва да те смята за свята мома, която не е подвластна на слабостите на човешкото съществуване.

4. Фантазии в леглото
Никога и при никакви обстоятелства не можете да бъдете честни с вашия човек по тази тема. Изненадващо все още има много бедни жени с този мироглед. Ами ако не му харесва? Ами ако се смущавам? Разбира се, по-добре е да се отдадете на омразната мисионерска поза веднъж на шест месеца, отколкото да си позволите да бъдете истинска жена, която знае какво иска.

5. Вашата заплата
Някои дами не казват специално на съпрузите си колко печелят . Защо? Защото по този начин те могат да харчат повече и да не отговарят за това пред него. Ето как трябва да изградите връзка, за да стигнете до това? С пълно недоверие, не иначе. Как ще изградите общ живот, ако всички ще крият приходите си?

6. Интимни провали
Също така жените се съветват да пазят в тайна всички ситуации, когато сте се срамували и са се смущавали . Неуспешните интимни експерименти, неудобните ексцесии и дори забавните ситуации трябва да се пазят за вас. Нищо не бива да разклаща образа ви на Снежната кралица!

Не слушайте други хора, когато ви се налагат остарели социални норми. Повечето от тях оковават личността ви и не ви позволяват да почувствате истинско доверие и пълна подкрепа от любимия човек. Защо ви е партньор, ако не може да се открие?

Източник: За жената

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.