6 теми табу за жената
Дата на публикуване: 09.12.2020
6 теми

6 теми, които доста жени смятат за лоши при разговорите си с мъжете. Въпреки факта, че през последните години обществото върви към равенство и отворена комуникация, много хора все още живеят по различен начин. За тях е немислимо човек да говори директно за своите проблеми или желания, когато нещо не му харесва. В този контекст женските тайни изпълняват определени функции, въпреки че по-скоро се намесват повече, отколкото помагат за изграждането на здравословни взаимоотношения.
Много дами се опитват да изглеждат грациозни и интелигентни, така че следват неизказан етикет. Това им помага да изглеждат загадъчни и специални. Тази тактика помага да се създаде искра в началото на връзката, но с времето ще навреди само на създаването на трайно партньорство.
Ето 6 теми, които много жени смятат за лоши маниери в разговорите си с мъжете.

1. Бивши партньори
Опитните жени предупреждават да не се разказва на настоящия мъж за бившия. Ако той не ви попита директно за това, тогава няма нужда да го поръсвате с детайли, които не са му интересни. Ако един мъж иска да знае нещо от любопитство, тогава няма смисъл да го превръща в някаква тайна. Просто отговорете честно и директно на въпросите на любимия човек.
2. Проблеми със здравето на жените
Някои дами вярват, че мъжете са нежни и крехки същества, които ще припаднат, ако чуят нещо за ходене на гинеколог. Дамите крият всички проблеми, които имат. Дори когато един мъж би могъл да помогне и подкрепи в това. И дори когато това пряко засяга и здравето му.

3. Бурна младост
Други представители на жените са убедени, че всичко за бурната младост трябва да бъде скрито от съпруга й . В края на краищата, как иначе, той трябва да мисли, че сте жив човек, който обичаше да се забавлява в младостта си. Той трябва да те смята за свята мома, която не е подвластна на слабостите на човешкото съществуване.

4. Фантазии в леглото
Никога и при никакви обстоятелства не можете да бъдете честни с вашия човек по тази тема. Изненадващо все още има много бедни жени с този мироглед. Ами ако не му харесва? Ами ако се смущавам? Разбира се, по-добре е да се отдадете на омразната мисионерска поза веднъж на шест месеца, отколкото да си позволите да бъдете истинска жена, която знае какво иска.

5. Вашата заплата
Някои дами не казват специално на съпрузите си колко печелят . Защо? Защото по този начин те могат да харчат повече и да не отговарят за това пред него. Ето как трябва да изградите връзка, за да стигнете до това? С пълно недоверие, не иначе. Как ще изградите общ живот, ако всички ще крият приходите си?

6. Интимни провали
Също така жените се съветват да пазят в тайна всички ситуации, когато сте се срамували и са се смущавали . Неуспешните интимни експерименти, неудобните ексцесии и дори забавните ситуации трябва да се пазят за вас. Нищо не бива да разклаща образа ви на Снежната кралица!

Не слушайте други хора, когато ви се налагат остарели социални норми. Повечето от тях оковават личността ви и не ви позволяват да почувствате истинско доверие и пълна подкрепа от любимия човек. Защо ви е партньор, ако не може да се открие?

Източник: За жената

Още новини
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва 5 зодии

Лош късмет преследва няколко зодии. Случвало ли ти се е да мислиш, че лошият ти късмет те преследва ден след ден? Може би това е свързано с твоята зодия. Погледни дали случайно не попадаш в списъка на най-големите губещи. И докато едни остават с впечатлението, че...

повече информация
Райско селце без пътища

Райско селце без пътища

Райско селце, което се нарича Гитхорн е чаровно село, което се намира в нидерландската провинция Оверейсел. И то е село, което може би е единствено по рода си в цял свят. Оказва се, че там не съществуват пътища. Няма автомобили. Селцето е разположено върху система от...

повече информация
Advertisements
Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни

Кръвните показатели, които са важни за здравето ни. Даването на кръвна проба е нещо, познато всекиму. Това е един от най-важните методи за лабораторно изследване, назначаван при повечето заболявания, тъй като съставът на кръвта отразява промените, които протичат в...

повече информация
Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова за 2021 година

Теодора Стефанова дава искрица надежда през новата 2021 година. Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините. Така гадателката на Силвио Берлускони и телевизионна водеща в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.