7 неща, които половинката не трябва да иска от вас
Дата на публикуване: 14.08.2019
половинката не трябва да иска

7 неща, които половинката не трябва да иска от вас

Половинката не трябва да иска непостижими неща от вас. Противоположностите се привличали, казват хората. Когато започваме връзка, в началото всичко е страхотно и безоблачно, ние сме на крилете на любовта и нищо друго не ни интересува. С течение на времето започваме да ставаме взискателни към човека до нас, защото вече сме го опознали добре и някои черти от характера му не ни допадат. Това са нормалните неща в живота. Затова хора се събират и после се разделят. Както се казва пълно щастие няма. Но когато човекът до вас упражнява натиск и ви кара да търпите едно от седемте неща, за които ще научите по-долу, по добре се замислете дали наистина това е човекът за вас. А ако все пак допуснете някакъв компромис, просто не му позволявайте в бъдеще да иска тези неща от вас.
Половинката ви настоява да държите вашата връзка в тайна

Ако скоро сте се запознали, в това няма нищо лошо, даже понякога е доста забавно. Но ако в течение на времето това нещо се задълбочи, вероятно има някаква причина, която вие не я знаете, като има вероятност в не малка степен това да е друга връзка, за която не трябва да разбирате и която половинката не желае да се развали заради вас.
Ако половинката ви се чувства некомфортно, вие да сте отговорни и виновни за това
В една любовна връзка или семеен живот винаги се случват неразбирателства. Вина за тях често имат и двамата партньори. За да има разрешаване на споровете, единия трябва да отстъпи и да се съобрази с другия. В противен случай скандалите се задълбочават и често това води до раздяла. Ако единия обвинява непрекъснато другия, то напрежението ще се повишава със всеки изминал ден.
Ако половинката ви се опитва да ви промени или иска вие да се промените
Ако човекът до вас непрекъснато се опитва да ви втълпява какво и по какъв начин да го правите, то това е знак, че любовта му към вас намалява. Постоянните съвети да се промените стават вече досадни и за вас, започва да ви омръзват неговите коригиращи насоки за вашето държание и поведение и е възможно да се отегчите.

Така ще пострада вашата връзка и любов.

Половинката се стреми да ви увлича в нездравословни навици

Ако човекът държи на вас, то не би следвало да ви кара да следвате неговите антиздравословни навици като тютюнопушене, пиене на алкохол, консумиране на нездравословни и вредни храни. Голяма грешка е ако се поддадете на увлеченията на половинката си и възприемете неговия лош начин на живот. А ако той успее да ви накара да го направите, не е лошо да се замислите дали действително го е грижа за вас и дали ви обича достатъчно, за да ви предпази от вредните храни и навици.

Половинката ви критикува хобито или ви кара да се откажете от него

Много е кофти, когато човекът до вас реши да се подиграва на хобито ви. Дори то да доста малоумно и странно, вие по никакъв начин не е добре да го изоставяте заради това. Случва се в дадена връзка партньорите да имат различни хобита и затова те трябва да ги уважават и да не се подиграват или критикуват взаимно.

Вашата половинка постоянно ви кара да се вслушвате в нея

Когато човекът до вас се стреми да ви убеждава се вслушвате във всичко, което ви е казал, нещата не вървят на добре. Налагане на мнението на всяка цена води до отдръпване на другия, изнервяне, караници и други убиващи любовта проблеми.

Партньорът се опитва да ви кара да пренебрегнете вашите успехи или постижения

Това определено не е нормалното поведение на човекът до вас. Вместо това той трябва да ви окуражава във всичко, да ви дава смелост и решителност. Не е добре да ревнува вашите успехи. Половинката не трябва да иска всички тези неща, за да не застраши сериозно вашата връзка.

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.