7 неща, които половинката не трябва да иска от вас
Дата на публикуване: 14.08.2019
половинката не трябва да иска

7 неща, които половинката не трябва да иска от вас

Половинката не трябва да иска непостижими неща от вас. Противоположностите се привличали, казват хората. Когато започваме връзка, в началото всичко е страхотно и безоблачно, ние сме на крилете на любовта и нищо друго не ни интересува. С течение на времето започваме да ставаме взискателни към човека до нас, защото вече сме го опознали добре и някои черти от характера му не ни допадат. Това са нормалните неща в живота. Затова хора се събират и после се разделят. Както се казва пълно щастие няма. Но когато човекът до вас упражнява натиск и ви кара да търпите едно от седемте неща, за които ще научите по-долу, по добре се замислете дали наистина това е човекът за вас. А ако все пак допуснете някакъв компромис, просто не му позволявайте в бъдеще да иска тези неща от вас.
Половинката ви настоява да държите вашата връзка в тайна

Ако скоро сте се запознали, в това няма нищо лошо, даже понякога е доста забавно. Но ако в течение на времето това нещо се задълбочи, вероятно има някаква причина, която вие не я знаете, като има вероятност в не малка степен това да е друга връзка, за която не трябва да разбирате и която половинката не желае да се развали заради вас.
Ако половинката ви се чувства некомфортно, вие да сте отговорни и виновни за това
В една любовна връзка или семеен живот винаги се случват неразбирателства. Вина за тях често имат и двамата партньори. За да има разрешаване на споровете, единия трябва да отстъпи и да се съобрази с другия. В противен случай скандалите се задълбочават и често това води до раздяла. Ако единия обвинява непрекъснато другия, то напрежението ще се повишава със всеки изминал ден.
Ако половинката ви се опитва да ви промени или иска вие да се промените
Ако човекът до вас непрекъснато се опитва да ви втълпява какво и по какъв начин да го правите, то това е знак, че любовта му към вас намалява. Постоянните съвети да се промените стават вече досадни и за вас, започва да ви омръзват неговите коригиращи насоки за вашето държание и поведение и е възможно да се отегчите.

Така ще пострада вашата връзка и любов.

Половинката се стреми да ви увлича в нездравословни навици

Ако човекът държи на вас, то не би следвало да ви кара да следвате неговите антиздравословни навици като тютюнопушене, пиене на алкохол, консумиране на нездравословни и вредни храни. Голяма грешка е ако се поддадете на увлеченията на половинката си и възприемете неговия лош начин на живот. А ако той успее да ви накара да го направите, не е лошо да се замислите дали действително го е грижа за вас и дали ви обича достатъчно, за да ви предпази от вредните храни и навици.

Половинката ви критикува хобито или ви кара да се откажете от него

Много е кофти, когато човекът до вас реши да се подиграва на хобито ви. Дори то да доста малоумно и странно, вие по никакъв начин не е добре да го изоставяте заради това. Случва се в дадена връзка партньорите да имат различни хобита и затова те трябва да ги уважават и да не се подиграват или критикуват взаимно.

Вашата половинка постоянно ви кара да се вслушвате в нея

Когато човекът до вас се стреми да ви убеждава се вслушвате във всичко, което ви е казал, нещата не вървят на добре. Налагане на мнението на всяка цена води до отдръпване на другия, изнервяне, караници и други убиващи любовта проблеми.

Партньорът се опитва да ви кара да пренебрегнете вашите успехи или постижения

Това определено не е нормалното поведение на човекът до вас. Вместо това той трябва да ви окуражава във всичко, да ви дава смелост и решителност. Не е добре да ревнува вашите успехи. Половинката не трябва да иска всички тези неща, за да не застраши сериозно вашата връзка.

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.