7 неща, които половинката не трябва да иска от вас
Дата на публикуване: 14.08.2019
половинката не трябва да иска

7 неща, които половинката не трябва да иска от вас

Половинката не трябва да иска непостижими неща от вас. Противоположностите се привличали, казват хората. Когато започваме връзка, в началото всичко е страхотно и безоблачно, ние сме на крилете на любовта и нищо друго не ни интересува. С течение на времето започваме да ставаме взискателни към човека до нас, защото вече сме го опознали добре и някои черти от характера му не ни допадат. Това са нормалните неща в живота. Затова хора се събират и после се разделят. Както се казва пълно щастие няма. Но когато човекът до вас упражнява натиск и ви кара да търпите едно от седемте неща, за които ще научите по-долу, по добре се замислете дали наистина това е човекът за вас. А ако все пак допуснете някакъв компромис, просто не му позволявайте в бъдеще да иска тези неща от вас.
Половинката ви настоява да държите вашата връзка в тайна

Ако скоро сте се запознали, в това няма нищо лошо, даже понякога е доста забавно. Но ако в течение на времето това нещо се задълбочи, вероятно има някаква причина, която вие не я знаете, като има вероятност в не малка степен това да е друга връзка, за която не трябва да разбирате и която половинката не желае да се развали заради вас.
Ако половинката ви се чувства некомфортно, вие да сте отговорни и виновни за това
В една любовна връзка или семеен живот винаги се случват неразбирателства. Вина за тях често имат и двамата партньори. За да има разрешаване на споровете, единия трябва да отстъпи и да се съобрази с другия. В противен случай скандалите се задълбочават и често това води до раздяла. Ако единия обвинява непрекъснато другия, то напрежението ще се повишава със всеки изминал ден.
Ако половинката ви се опитва да ви промени или иска вие да се промените
Ако човекът до вас непрекъснато се опитва да ви втълпява какво и по какъв начин да го правите, то това е знак, че любовта му към вас намалява. Постоянните съвети да се промените стават вече досадни и за вас, започва да ви омръзват неговите коригиращи насоки за вашето държание и поведение и е възможно да се отегчите.

Така ще пострада вашата връзка и любов.

Половинката се стреми да ви увлича в нездравословни навици

Ако човекът държи на вас, то не би следвало да ви кара да следвате неговите антиздравословни навици като тютюнопушене, пиене на алкохол, консумиране на нездравословни и вредни храни. Голяма грешка е ако се поддадете на увлеченията на половинката си и възприемете неговия лош начин на живот. А ако той успее да ви накара да го направите, не е лошо да се замислите дали действително го е грижа за вас и дали ви обича достатъчно, за да ви предпази от вредните храни и навици.

Половинката ви критикува хобито или ви кара да се откажете от него

Много е кофти, когато човекът до вас реши да се подиграва на хобито ви. Дори то да доста малоумно и странно, вие по никакъв начин не е добре да го изоставяте заради това. Случва се в дадена връзка партньорите да имат различни хобита и затова те трябва да ги уважават и да не се подиграват или критикуват взаимно.

Вашата половинка постоянно ви кара да се вслушвате в нея

Когато човекът до вас се стреми да ви убеждава се вслушвате във всичко, което ви е казал, нещата не вървят на добре. Налагане на мнението на всяка цена води до отдръпване на другия, изнервяне, караници и други убиващи любовта проблеми.

Партньорът се опитва да ви кара да пренебрегнете вашите успехи или постижения

Това определено не е нормалното поведение на човекът до вас. Вместо това той трябва да ви окуражава във всичко, да ви дава смелост и решителност. Не е добре да ревнува вашите успехи. Половинката не трябва да иска всички тези неща, за да не застраши сериозно вашата връзка.

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.