8 женски навика, които отблъскват мъжете
Дата на публикуване: 19.02.2020
8 женски навика

8 женски навика, които отблъскват мъжете

8 женски навика, които могат да отблъснат силния пол, вместо да го привлекат. Когато се опитвате да привлечете вниманието на някой, естествено е да мислите за това, което бихте могли да направите за да му се харесате, но за съжаление тази игра може да ви донесе много негативи, и ако правите някое от тези 8 неща, трябва да преосмислите поведението си, защото вместо да го спечелите, ще го откажете сериозно.
1. Карате го да ревнува
Флиртът с други момчета пред човека, когото всъщност харесвате, може да изглежда като добра идея. В края на краищата, ако той види, че другите мъже ви искат, това ще го накара да осъзнае колко много те желае, нали? Грешка! Голяма част от мъжете отчитат флирта с други мъже, като доста досадно упражнение от страна на жените и по-скоро това ги напряга.

2. Ненужна престореност
Толкова много жени правят това и то е съвсем несъзнателно. Преструването, че сте по-глупава или по-умена от него, в действителност е „еднакво досадно“, когато става въпрос за поведението на жените. Вие вероятно сте умерено интелигентена, така че просто бъдете себе си. Не е нужно да се показвате или да се преструвате, че сте нещо по-различно.
3. Прекалявате с козметичните процедури
Слушайте, не допускайте някой да ви казва, какво можете и не можете да правите с лицето или тялото си. Въпреки това, ако сте решили да уголемите устните си или да извършите други фрапантни процедури с тялото си, ще трябва да ви разочароваме. Повечето от мъжете приемат тези разкрасителни процедури, като не толкова естетични, а за други са дори отблъскващи.

4. Спрете с намеците

Мъжете определено не обичат да бъдат смятани за свръх естествени същества, които умеят да четат мисли, за това мили момичеа, спрете с намеците, а просто кажете какво искате, бъдете открити и естествени, това е толкова секси. Не карайте възлюбените си да се чувстват, като в лабиринт.

5. Онлайн надпревара

Изкушаващо е да запълвате акаунтите си в социалните мрежи със селфита, забавни клипчета и дреболии в ежедневието ви, но моля ви, не правете това – ставате досадни. Показването на буквално всичко, което мислите или правят е доста натрапчиво и отблъскващо. Никой не изгаря от желание да знае, как протича ежедневието ви.

6. Нерешителност

Може да мислите, че да бъдете много приятен, много отстъпчив и много добродушен човек е лесен начин да спечелите мъжа на мечтите си, но в действителност това го дразните повече от всичко друго. Всяко нещо трябва да е в рамките на нормалното, все пак няма да е лошо да покажете и характер. Запазете апатията и нерешителността си за друго време или друг живот. Заявите – да, аз имам мнение по въпроса.

7. Фалшив тен

Ако желаете да се сдобиете с фалшив тен, направете го, имате много опции, но ако мислите, че мъжете искат жени, които целогодишно изглеждат като живеещи в Ибиса, преосмислете това. Повечето мъже харсват естествения тен, повярвайте в това.

8. Бъдете любезни

Вечните клюки, грубото поведение или злобните коментари не са добра опция за пред мъжете, а и по принцип в живота. Това изобщо не е сладко или привлекателно, напротив, това е едно от най-отблъскаващото мъжете поведение. Така че мили дами, стискайте зъби и бъдете добронамерени и усмихнати, това би ви направило невероятно чаровни.

Източник: lifetime

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.