8 женски навика, които отблъскват мъжете
Дата на публикуване: 19.02.2020
8 женски навика

8 женски навика, които отблъскват мъжете

8 женски навика, които могат да отблъснат силния пол, вместо да го привлекат. Когато се опитвате да привлечете вниманието на някой, естествено е да мислите за това, което бихте могли да направите за да му се харесате, но за съжаление тази игра може да ви донесе много негативи, и ако правите някое от тези 8 неща, трябва да преосмислите поведението си, защото вместо да го спечелите, ще го откажете сериозно.
1. Карате го да ревнува
Флиртът с други момчета пред човека, когото всъщност харесвате, може да изглежда като добра идея. В края на краищата, ако той види, че другите мъже ви искат, това ще го накара да осъзнае колко много те желае, нали? Грешка! Голяма част от мъжете отчитат флирта с други мъже, като доста досадно упражнение от страна на жените и по-скоро това ги напряга.

2. Ненужна престореност
Толкова много жени правят това и то е съвсем несъзнателно. Преструването, че сте по-глупава или по-умена от него, в действителност е „еднакво досадно“, когато става въпрос за поведението на жените. Вие вероятно сте умерено интелигентена, така че просто бъдете себе си. Не е нужно да се показвате или да се преструвате, че сте нещо по-различно.
3. Прекалявате с козметичните процедури
Слушайте, не допускайте някой да ви казва, какво можете и не можете да правите с лицето или тялото си. Въпреки това, ако сте решили да уголемите устните си или да извършите други фрапантни процедури с тялото си, ще трябва да ви разочароваме. Повечето от мъжете приемат тези разкрасителни процедури, като не толкова естетични, а за други са дори отблъскващи.

4. Спрете с намеците

Мъжете определено не обичат да бъдат смятани за свръх естествени същества, които умеят да четат мисли, за това мили момичеа, спрете с намеците, а просто кажете какво искате, бъдете открити и естествени, това е толкова секси. Не карайте възлюбените си да се чувстват, като в лабиринт.

5. Онлайн надпревара

Изкушаващо е да запълвате акаунтите си в социалните мрежи със селфита, забавни клипчета и дреболии в ежедневието ви, но моля ви, не правете това – ставате досадни. Показването на буквално всичко, което мислите или правят е доста натрапчиво и отблъскващо. Никой не изгаря от желание да знае, как протича ежедневието ви.

6. Нерешителност

Може да мислите, че да бъдете много приятен, много отстъпчив и много добродушен човек е лесен начин да спечелите мъжа на мечтите си, но в действителност това го дразните повече от всичко друго. Всяко нещо трябва да е в рамките на нормалното, все пак няма да е лошо да покажете и характер. Запазете апатията и нерешителността си за друго време или друг живот. Заявите – да, аз имам мнение по въпроса.

7. Фалшив тен

Ако желаете да се сдобиете с фалшив тен, направете го, имате много опции, но ако мислите, че мъжете искат жени, които целогодишно изглеждат като живеещи в Ибиса, преосмислете това. Повечето мъже харсват естествения тен, повярвайте в това.

8. Бъдете любезни

Вечните клюки, грубото поведение или злобните коментари не са добра опция за пред мъжете, а и по принцип в живота. Това изобщо не е сладко или привлекателно, напротив, това е едно от най-отблъскаващото мъжете поведение. Така че мили дами, стискайте зъби и бъдете добронамерени и усмихнати, това би ви направило невероятно чаровни.

Източник: lifetime

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.