Ако се разделите, може пак да се съберете
Дата на публикуване: 20.01.2020
ако се разделите

Ако се разделите, може пак да се съберете

Ако се разделите с любимия човек, съдбата може да ви събере отново. „Сродната душа е човек, с когото веднага усещате интимност и неразривна връзка; към който чувствате привличане още преди умът да започне да работи ”, – Карън Салмансън.
Прекъсването на връзка с любим човек може да бъде много трудно и болезнено събитие. И още по-трудно и болезнено, когато сте сигурни, че човекът, когото сте принудени да пуснете, е вашата сродна душа.
Може да изглежда, че сте загубили любимия си завинаги и нямате надежда да поправите всичко. Истината е обаче, че ако на двамата ви е предопределено да бъдете заедно, тогава ще бъдете заедно – независимо какво се случва.
Вярно е, че името на нашата истинска любов вече е написано със звезден прах върху таблетите на съдбата. Половинката ни вече се разхожда някъде там, сред всички останали хора – просто трябва да я намерим. И след това вашите съдби ще бъдат вплетени в неразривен възел.

Знайте, че дори да се разделите, рано или късно пак ще бъдете заедно – ако само вие наистина сте предназначени един за друг.
В този живот никога не срещаме даден човек случайно. Двама се срещнахте, защото трябваше да се срещнете. Когато срещнете приятен човек, чувствате, че сърцето ви започва да бие по-бързо, ръцете ви треперят от вълнение, а пеперудите танцуват в стомаха ви, най-вероятно всичко това е, защото сте срещнали собствения си човек- вашата сродна душа.
Когато срещнах любовта на живота си, веднага разбрах. Гледайки го в очите, аз знаех, че той е моят човек. Разбрах, че ще бъдем заедно на всяка цена – независимо какво ще ни се случи, бихме могли да преодолеем всичко. И така и стана!

Но никога не знаем предварително кои карти ще получим от съдбата. Нещата, които ни се случват, често са напълно извън нашия контрол и понякога могат да доведат до онова, което би изглеждало немислимо.

Можете дори да се разделите с човек, с когото сте били убедени, че ще доживеете до края на живота си.

Но това не означава, че няма да намерите път, който отново ще ви води един към друг. Ако този човек наистина е вашата сродна душа, тогава няма какво да прекъсне връзката между вас.

Не можеш просто да се разделиш с половинката си … Раздялата, подобно на срещата, със сигурност има по-дълбока причина. Да, в този свят всичко има причина, дори и в обстоятелства, които ви принуждават да се сбогувате с човека, когото обичате повече от живота си.

Може би някой от вас все още има нужда да порасне, да научи необходимите житейски уроци или просто да останете сами със себе си и да разберете какво точно искате.
Когато сме далеч от своята сродна душа, това предизвиква още по-силно желание един към друг в сърцата ни и ни кара да осъзнаем колко много се обичаме.

Ако наистина имаме късмет да срещнем истинската любов, нашата сродна душа, ние вече не можем да я загубим, можем само да се дистанцираме от нея за кратко време. В крайна сметка животът така или иначе ще ни свърже отново!

Връзката между двама души, на които им е предопределено да бъдат заедно, е толкова силна, че те винаги и при всякакви обстоятелства ще намерят начин да се върнат един към друг.

Източник: lifestory

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.