Ако се разделите, може пак да се съберете
Дата на публикуване: 20.01.2020
ако се разделите

Ако се разделите, може пак да се съберете

Ако се разделите с любимия човек, съдбата може да ви събере отново. „Сродната душа е човек, с когото веднага усещате интимност и неразривна връзка; към който чувствате привличане още преди умът да започне да работи ”, – Карън Салмансън.
Прекъсването на връзка с любим човек може да бъде много трудно и болезнено събитие. И още по-трудно и болезнено, когато сте сигурни, че човекът, когото сте принудени да пуснете, е вашата сродна душа.
Може да изглежда, че сте загубили любимия си завинаги и нямате надежда да поправите всичко. Истината е обаче, че ако на двамата ви е предопределено да бъдете заедно, тогава ще бъдете заедно – независимо какво се случва.
Вярно е, че името на нашата истинска любов вече е написано със звезден прах върху таблетите на съдбата. Половинката ни вече се разхожда някъде там, сред всички останали хора – просто трябва да я намерим. И след това вашите съдби ще бъдат вплетени в неразривен възел.

Знайте, че дори да се разделите, рано или късно пак ще бъдете заедно – ако само вие наистина сте предназначени един за друг.
В този живот никога не срещаме даден човек случайно. Двама се срещнахте, защото трябваше да се срещнете. Когато срещнете приятен човек, чувствате, че сърцето ви започва да бие по-бързо, ръцете ви треперят от вълнение, а пеперудите танцуват в стомаха ви, най-вероятно всичко това е, защото сте срещнали собствения си човек- вашата сродна душа.
Когато срещнах любовта на живота си, веднага разбрах. Гледайки го в очите, аз знаех, че той е моят човек. Разбрах, че ще бъдем заедно на всяка цена – независимо какво ще ни се случи, бихме могли да преодолеем всичко. И така и стана!

Но никога не знаем предварително кои карти ще получим от съдбата. Нещата, които ни се случват, често са напълно извън нашия контрол и понякога могат да доведат до онова, което би изглеждало немислимо.

Можете дори да се разделите с човек, с когото сте били убедени, че ще доживеете до края на живота си.

Но това не означава, че няма да намерите път, който отново ще ви води един към друг. Ако този човек наистина е вашата сродна душа, тогава няма какво да прекъсне връзката между вас.

Не можеш просто да се разделиш с половинката си … Раздялата, подобно на срещата, със сигурност има по-дълбока причина. Да, в този свят всичко има причина, дори и в обстоятелства, които ви принуждават да се сбогувате с човека, когото обичате повече от живота си.

Може би някой от вас все още има нужда да порасне, да научи необходимите житейски уроци или просто да останете сами със себе си и да разберете какво точно искате.
Когато сме далеч от своята сродна душа, това предизвиква още по-силно желание един към друг в сърцата ни и ни кара да осъзнаем колко много се обичаме.

Ако наистина имаме късмет да срещнем истинската любов, нашата сродна душа, ние вече не можем да я загубим, можем само да се дистанцираме от нея за кратко време. В крайна сметка животът така или иначе ще ни свърже отново!

Връзката между двама души, на които им е предопределено да бъдат заедно, е толкова силна, че те винаги и при всякакви обстоятелства ще намерят начин да се върнат един към друг.

Източник: lifestory

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.