Ако се разделите, може пак да се съберете
Дата на публикуване: 20.01.2020
ако се разделите

Ако се разделите, може пак да се съберете

Ако се разделите с любимия човек, съдбата може да ви събере отново. „Сродната душа е човек, с когото веднага усещате интимност и неразривна връзка; към който чувствате привличане още преди умът да започне да работи ”, – Карън Салмансън.
Прекъсването на връзка с любим човек може да бъде много трудно и болезнено събитие. И още по-трудно и болезнено, когато сте сигурни, че човекът, когото сте принудени да пуснете, е вашата сродна душа.
Може да изглежда, че сте загубили любимия си завинаги и нямате надежда да поправите всичко. Истината е обаче, че ако на двамата ви е предопределено да бъдете заедно, тогава ще бъдете заедно – независимо какво се случва.
Вярно е, че името на нашата истинска любов вече е написано със звезден прах върху таблетите на съдбата. Половинката ни вече се разхожда някъде там, сред всички останали хора – просто трябва да я намерим. И след това вашите съдби ще бъдат вплетени в неразривен възел.

Знайте, че дори да се разделите, рано или късно пак ще бъдете заедно – ако само вие наистина сте предназначени един за друг.
В този живот никога не срещаме даден човек случайно. Двама се срещнахте, защото трябваше да се срещнете. Когато срещнете приятен човек, чувствате, че сърцето ви започва да бие по-бързо, ръцете ви треперят от вълнение, а пеперудите танцуват в стомаха ви, най-вероятно всичко това е, защото сте срещнали собствения си човек- вашата сродна душа.
Когато срещнах любовта на живота си, веднага разбрах. Гледайки го в очите, аз знаех, че той е моят човек. Разбрах, че ще бъдем заедно на всяка цена – независимо какво ще ни се случи, бихме могли да преодолеем всичко. И така и стана!

Но никога не знаем предварително кои карти ще получим от съдбата. Нещата, които ни се случват, често са напълно извън нашия контрол и понякога могат да доведат до онова, което би изглеждало немислимо.

Можете дори да се разделите с човек, с когото сте били убедени, че ще доживеете до края на живота си.

Но това не означава, че няма да намерите път, който отново ще ви води един към друг. Ако този човек наистина е вашата сродна душа, тогава няма какво да прекъсне връзката между вас.

Не можеш просто да се разделиш с половинката си … Раздялата, подобно на срещата, със сигурност има по-дълбока причина. Да, в този свят всичко има причина, дори и в обстоятелства, които ви принуждават да се сбогувате с човека, когото обичате повече от живота си.

Може би някой от вас все още има нужда да порасне, да научи необходимите житейски уроци или просто да останете сами със себе си и да разберете какво точно искате.
Когато сме далеч от своята сродна душа, това предизвиква още по-силно желание един към друг в сърцата ни и ни кара да осъзнаем колко много се обичаме.

Ако наистина имаме късмет да срещнем истинската любов, нашата сродна душа, ние вече не можем да я загубим, можем само да се дистанцираме от нея за кратко време. В крайна сметка животът така или иначе ще ни свърже отново!

Връзката между двама души, на които им е предопределено да бъдат заедно, е толкова силна, че те винаги и при всякакви обстоятелства ще намерят начин да се върнат един към друг.

Източник: lifestory

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.