Аз съм на 36 години
Дата на публикуване: 31.05.2020
аз съм на 36

Аз съм на 36 години

Аз съм на 36 години и често ме питат дали няма да се задомя. Иска ми се да мога да кажа,че ще го направя, но след това, което ми се случи не мисля, че имам кураж да се доверя на мъж отново.
Преди 3 години постъпих на сегашната си работа. Фирмата беше и все още е сървиз център и се работи по проекти с чужденци. Аз знаех френски и английски език от гимназията, а после записах специалност „Бизнес администрация“ и това ме правеше идеалният служител за проекта, по който работехме.
На втората година от постъпването ми, шефката ни събра и каза, че на посещение ще идва работна група, начело с регионалният проджект мениджър. Ние не му бяхме пряко подчинени, но имахме общи задачи по проекта.

Групата пристигна в началото на февруари. Чужденците се държаха любезно, но дистанцирано и само проджект мениджърът пожела да опознае екипа ни по-отблизо. Дидие беше строен, не много висок мъж със симпатична усмивка. Шефката ми му предложи да излезем всички на работна вечеря. По време на вечерята нямаше как да не забележа интересът му към мен. Макар че в екипът ни имаше доста по-млади и привлекателни момичета от мен, той не сваляше поглед и всякак търсеше начин да говори с мен. След вечерята, на изхода от ресторанта той ми каза: „Ще очаквам да се видим и утре на работен обяд“. Веднага разбрах че това е покана за среща.
В оставащите дни от работното посещение, успяхме да излезем още 3 пъти с Дидие. Последната вечер ме покани на питие извън работа.

Приех – бях очарована от галантното му отношение, от знанията и светогледа му. Времето мина неусетно и вече беше 23.30 и аз казах, че ще поръчам такси, а той ме попита дали живея сама. Разбрах какво очаква да се случи, а и аз бях готова. Нощта с него не ме разочарова.
След това не спирахме да си пишем. Виждахме се, както по работни онлайн срещи, така и във вайбър вечерите. Бях на върха на щастието.

В началото на юли заминахме за гръцки курорт. Всичко беше наред, макар да ми направи впечатление, че Дидие пие по 7-8 коктейла на ден, освен твърдият алкохол вечер, но ми каза че това било типично за французите. Приех обяснението, а в последният ден от нашата почивка ми подари красив медальон.
Обеща да дойде отново през септември и намекна, че ме очаква изненада. Но съдбата ме изненада първа!

Един ден в офиса чух шефката ми да си говори с шефа на друг отдел – „Ти разбра ли за продежкт мениджъра?“; „За Дидие ли, не?“. Шефката ми шепнеше, но не пропуснах нищо. „Излизал с наша колега от офиса в Марсилия от около една година; в момента момичето е в болница – той се напил, скарали се и я ударил в стената; получила тежък кръвоизлив.“ „Не мога да повярвам“.

Бях съсипана! Освен че бях резервен вариант за Дидие, се оказа че имам чувства към насилник.
Реалността беше безпощадна! Само се радвах, че никой не знаеше за връзката ни!

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.