Баба Ванга ни предупреждава
Дата на публикуване: 05.04.2021
баба Ванга ни

Баба Ванга ни предупреждава за неща, които може да ни се случат. Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст и нещо ще им се случи в края на 2020 г. Малко преди смъртта си тя казва, че можем да избегнем тези изпитания. Заветът е: “Спазвайте 10-те Божи заповеди, станете добри, спрете със злобата и завистта!” В предишния брой на “168 часа” от първо лице ви разказахме как през 1995 г. пред руски журналисти Ванга предсказва болест, която ще покоси целия свят, когато настъпят петте двойки. В днешния ви представяме още едно нейно пророчество оттогава, според което Земята ще бъде застрашена от метеорит.
“Леля Ванга ми каза, че когато настъпят петте двойки, освен болестта ще се случи и събитие от планетарен мащаб, което ще повлияе на живота на всички хора – споделя пред “168 часа” преводачът й от руски и режисьор на филма за нея Стоян Петров. – Може да бъде падането на метеорит или някакво силно изменение на слънчевата активност.

След като видяхме, че епидемията с вируса се сбъдна, започнахме да се страхуваме и от второто й предсказание.”
Любопитното е, че когато Стоян Петров съобщава за болестта и метеорита в края на миналата година в руско вечерно шоу, физик потвърждава думите му чрез статистически данни. “Космологът Антон Роженков обясни, че обикновено метеоритите падат пролетта, есента, февруари или декември (струпването на петте двойки е точно през тези месеци – бел. ред.) – допълва Петров. – А според научната статистика такива събития винаги се наблюдават през високосни години.” Предсказанието на Ванга се потвърждава и от факта, че в началото на март тази година от НАСА обявиха, че на 29 април астероид с широчина между 1,7 и 4 км ще премине край Земята. Но не се очаква да се сблъска с планетата ни. “Ако се случи обаче, размерите му са достатъчно големи, за да предизвика глобални последици”, допълниха от агенцията. Очаква се небесното тяло да премине на 6 290 589 км от планетата ни със скорост от 31 319 км/ч. Именно затова се смята за потенциално опасно за човечеството.

“Роженков допълни, че тези метеорити са големи и могат да се следят, но имало и други, които са по-малки и не могат да се прехванат – обяснява преводачът. – Те са с диаметър от 20 до 300-400 м и са изключително опасни, защото не изгарят докрай. Падането им на земната повърхност се равнява на няколко бомби и взривове, в пъти по-мощни от атомните в Хирошима и Нагасаки. Притесняваме се, защото Ванга тогава ни каза да пресметнем сами кога ще станем свидетели на предсказанията й. Едното го видяхме, страхувам се да видя и другото.”

Добрата новина в случая е, че според племенника на пророчицата Огнян Стоянов това, което ще преживеем тази година е само предупреждение.

“Тя неведнъж ми е казвала, че през 2020 г. Господ ще изпрати предупреждение и всичко ще започне на дата с много двойки – споделя пред “168 часа” Стоянов. – Допълни, че в края на годината по-специално предизвикателство ще има в Щатите. Явно те имат нужда от второ размахване на пръст. Тогава се опитвах да измъкна повече конкретика, но Ванга отсече: “Мрак ще падне върху живота ви, така че и слепите да го видят.”

Племенникът й обяснява, че пред него тя не е споменавала за болест през тази година.

“На мен не ми е говорила за епидемия – категоричен е той. – Една от нейните близки жени споделяше, че на нея е казала, че малко преди 2020 г. българите, които са в чужбина и нямат семейства, трябва да се приберат, защото след това ще им е трудно да го направят.”

Въпреки това обаче именно на Огнян Ванга подробно обяснява, че изпитанието ни сега е само предупреждение, а пандемия ще ни връхлети по-късно.

“Тя неведнъж е казвала пред няколко човека, че ще дойде време и ще се появи истинска болест, каквото отдавна не е имало и ще загинат много – споделя Стоянов. – Това не е коронавирусът. Хората започнаха да я убеждават, че науката тогава ще е още по-развита и би трябвало да се справи с пандемията, но тя обясни с подробности: “Учените ще разберат за какво става дума, но накрая. Болестта няма да има симптоми и ще атакува много бързо. Както го гледате здрав човек, ще пада и ще умира за 2-3 минути”. Лекарите ще намерят лечение, но няма да имат време да спасяват болните, защото хората няма да могат да живеят в болницата. Много малко ще се спасят.”

Всички, които са чули страшното предсказание на феномена, питали кога ще се случи това и дали те ще станат свидетели.

“Ванга на никого не каза през коя година ще се появи болестта – категоричен е племенникът й. – Но един път отсече: “Когато намерят лечение на рака и когато го отпразнуват официално, чакайте.”

Разбира се, пророчицата успокоява, че за да избегнем “отредената ни горчива чаша”, трябва да спазваме 10-те Божи заповеди, да бъдем по-добри и да забравим завистта и злобата.

Интересното е, че Ванга завещава послание за спасението на човечеството под формата на стихове, по които един ден трябва да се създаде песен. Според близките й скоро произведението ще стане публично достояние.

Източник: Бгнау

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.