Бившето й гадже ми открадна жената
Дата на публикуване: 18.06.2020
бившето й гадже

Бившето й гадже открадна жената, с която исках да бъда. Пише ви един меко казано разочарован мъж. Мъж, който си мислеше, че е намерил своето щастие със жената, която обича. Но всичко за един ден се преобърна рязко с главата надолу. Запознахме се с Леда преди 2 години на едно парти. Още щом я видях, нещо в сърцето ми се преобърна. Исках на всяка цена тя да бъде моя. След поредния танц разбрах, че тя все още преживява тежка раздяла с бившия си приятел. Не исках да я пресирам, затова не атакувах веднага. Разменихме си телефоните и след няколко дни реших да я поканя на среща. За моя най-голяма радост тя прие и така започнахме да излизаме. Говорихме си за разнообразни теми и много си допаднахме. Аз започнах да хлътвам до уши и усетих, че и тя има чувства към мен. Понякога се връщаше назад с болка и разказваше за своята стара любов, с която са се разминали по нелеп начин.

Обещах й, че заедно ще преодолеем травмата от миналото й и ще продължим напред. Така станахме гаджета. Любовта ни беше бурна и страстна. Не можехме и ден един без друг. Излязохме на квартира и заживяхме заедно. Нашият рай продължи точно две години. Тогава се случиха неочакваните неща. Решихме да отидем на море в България. Избрахме си едно хубаво хотелче и си запазихме стая в него. Следобед отидохме на плаж, плувахме, смяхме се, изобщо всичко започна страхотно. Но не завърши по същият начин. В ресторантът вечерта тя изведнъж коренно промени настроението си. Гледаше надолу, отговаряше ми уклончиво. Реших, че нещо просто е изморена от деня и не я закачах. Вечерта отказа да правим любов, но и аз не я насилвах. На другата сутрин леглото до мен беше празно. Явно тя беше станала, за да се разходи по морето. Изчаках я, а когато се върна беше бледа и потисната.

Отново не я попитах какво й е, а мълчаливо се отправихме на закуска Тя почти не хапна и гледаше замислено в чинията си. Вече не издържах и я запитах какво й тежи. Тя поклати глава и каза, че всичко е наред, просто нямала настроение. Стегнах нещата за плаж като тя изненадващо ми заяви, че не й се ходи. Предпочитала малко да остане насаме и да се разходи. Каза ми аз да отивам, тя ще се присъедини по-късно. Аз вдигнах рамене и отидох към плажа. Тя въобще не се появи, накрая стана време за обяд и аз реших да я потърся.

Вместо да й позвъня, реших да тръгна към хотела. Както минавах по алеята изведнъж видях двама души в далечината, които да си говорят. Загледах се и познах моята Леда в компанията на непознат мъж. Нищо не казах, реших, че е срещнала познат. Прибрах се в стаята, а тя се появи след един час на вратата. Попитах я къде е била, а тя ми отговори уклончиво, че имала нужда от разходка и отишла сама до близкото пристанище. Не издържах и я попитах в прав текст кой е този мъж, с когото се вижда. Тя ме погледна изненадано, след което отново пребледня. Каза ми, че й е приятел от ученическите й години и го е срещнала случайно. Бил на почивка заедно със семейството си.
Нищо не казах и отидохме да обядваме. Следобед се върнахме двамата на плажа, но тя отново беше без настроение.

Внезапно тя ми съобщи, че иска да си тръгне от тук и да сменим мястото. Съгласих се веднага, защото не можех да я гледам така съсипана. Недоумявах на какво се дължи всичко това. Събрахме си багажа и заминахме на друг курорт. Там нещата се пооправиха, въпреки, че се държеше необяснимо хладно и отегчено.

След като се прибрахме от почивката, Леда се промени. Не беше вече същата лъчезарна и влюбена жена, която познавах. Все си мислех, че причината е в мен, но тя упорито отричаше. Докато един ден тя просто заяви, че ме напуска. останах като гръмнат! Та аз правех всичко за нея. Недоумявах защо ми причинява тази болка. Ядосах се и й се развиках. Накрая тя изплю камъчето.

Човекът, който беше видяла на плажа се оказал бившата й голяма любов. Когато се видели, чувствата й моментално се върнали. Той също се бил разделил с приятелката си и й признал, че още я обича- От тогава те си пишели тайно, а съобщенията им определено не са били само приятелски.
Отчаян съм – не мога да приема, че любимата ми Леда отново е с бившата си любов. А аз съм сам – нещастен и тъжен. Дали ако не беше срещнала бившия, нещата щяха да са други? Или това е бил просто повод да се раздели с мен? Неща, които остават без отговор. Времето лекува, но на мен все още не ми е минало. Чувствам се предаден и не знам как ще продължа напред.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 28 януари 2022

Дневен хороскоп 28 януари 2022

Дневен хороскоп 28 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да бъдете по-отговорни към себе си. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 28 януари 2022 петък ще е благоприятен ден за Овните, но за...

повече информация
Дневен хороскоп 27 януари 2022

Дневен хороскоп 27 януари 2022

Дневен хороскоп 27 януари 2022 ви вещае ден, в който трябва да се мобилизирате и да бъдете по-активни. Свършете до обяд важните неща и намерете време да се разтоварите с нещо приятно, което обичате. Грижете се по-добре за здравето си, обуздайте нетърпеливостта си и...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 26 януари 2022

Дневен хороскоп 26 януари 2022

Дневен хороскоп 26 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да намерите време за себе си. Отпуснете се и свалете напрежението, което тегне върху вас. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Започваме със зодия Овен....

повече информация
Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022

Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022

Седмичен хороскоп 31.01-6.02.2022 ви вещае активен период, в който натовареността ще е повишена. Сезонът на отпуските приключва и върху вас ще се струпат доста задължения. Приемете това с усмивка и гледайте напред. Започваме със зодия Овен. Според нашия седмичен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.