Близки починали хора са отново край нас
Дата на публикуване: 15.10.2019
близки починали

Близки починали хора са отново край нас

Близки починали хора могат отново да бъдат край нас.  За това има ясни знаци. В тази статия са приведени съвети от професионален медиум, които ще ви подскажат как да откривате знаците, изпратени ни от наши починали близки:
Никой не знае какво ни чака след смъртта. Някои професионални медиуми твърдят, че и в друг свят, душата на човек не напуска своите близки, а остава да ги пази и всячески да им показва, че винаги е наблизо.
1. Те приемат облика на животни
През първата седмица на смъртта отишлите си близки могат да приемат облика на което ид а е животно. Често това са насекоми като водни кончета, пеперуди, божи кравички или птички. Те могат да ви се качат на рамото, да ви пълзят по тялото, да се крият в различни предмети в дома. Те просто искат да бъдат до вас, да знаят, че с вас всичко е наред.

2. Пращат ви любимите си предмети
След смъртта на любим човек може да откриете любимите му предмети на всякакви места. Това може да са отдавна загубени вещи и сега да ги намирате на места, където по принцип няма как да бъдат.
Или пък да помните, че сте оставили часовника в шкафа, а да го откриете в съвсем друга стая. Не бива да се боите от такива наодки. Това е само знак от вашия близък, че е наблизо. А намерените предмети трябва да бъдат пазени, защото могат да станат ваши талисмани.
3. Те излъчват миризма
Присъствието на отишъл си роднина може да се установи дори по миризма. Това важи особено за жени с отлично развито обоняние. Внезапно, без повод, започвате да усещате аромати, любими на близкия ви, да чувствате миризми, които той е обичал приживе или да усещате тютюна, който той е пушил през деня. При това такива аромати усещат само близките на починалия. Липсата на видим източник на миризмата само потвърждава, че това е знак от отвъдното.

4. Неочаквано се пускат любимите му песни 

Всеки човек си има любима песен или дори няколко мелодии, които асоциирате с любмия човек. И когато той си отиде, започвате да забелязвате, че по радио или телевизия неочаквано пускат песен, която ви напомня за него.

Някои хора смятат, че в скръбни дни любимата песен на умрелия може да се чуе неочаквано практически навсякъде. Това само потвърждава, че задгробният живот действително съществува.

5. Идват в съня ви

Хора, наскоро загубили свой близък, споделя, че той ги навещава в сънищата им. Понякога просто мълчи, понякога показва нещо или пък казва: “Още ти е рано” По този начин починалият поднася важна информация, която може сериозно да повлияе на съдбата на живите роднини. При това тези сънища се запомнят завинаги. И това е най-важното потвърждение за неговото незримо присъствие.

6. Показват ви едни и същи числа 

След смъртта на вашия близък започвате неочаквано да забелязвате дати, които са били много важни за вас. Например можете да видите датата и месеца му на раждане върху електронен часовник или по телевизията.

Освен паметни дати може да вждате и повтарящи се числа: 1111, 2222, 3333 и т.н. Може да ги видите върху часовника, на рекламни билборди или на номерата на преминаващи автомобили.

7. Те ви успокояват

След преживята скръб по загубата на любим човек, изведнъж ви завладява вселенско спокойствие и истинска благодат. Състоянието на умиротворение може да се обясни само с невидимото присъствие на близкия, който ви дава знак, че с него всичко е наред, че ви наблюдава и се радва, че сте живи и здрави.

Отсега нататък ще чувствае често тази сила: в моменти на раздразнение или в периоди на слабост. Невидима сила ще ви обгърне в топлина, ще ви приспи и ще ви изпълни с мир. Не се съмнявайте, душата на любим човек ви защитава.

8. Навеждат ви на нужната мисъл 

Попадайки в задгробния свят, душата на човек придобива телепатични способности, иначе как да обясним факта, че в най-неочаквания момент в главата ви се появява вярната мисъл и изведнъж си спомняте за наското отишъл си от този свят човек.

Този спомен се явява с причина и само потвърждава, че човек от другия свят ви е довел до правилната мисъл. Може би той ще ви се притече на помощ неведнъж в трудни времена по този начин.

9. Те управляват електричеството

Невидимото присъствие в дома на наското отишъл си близък става причина за безпричинно изключване на светлината в стаята или редовното прегаряне на лампи, които до този момент са работели изправно.

Между другото, по подобен начин може да се даде сигнал и чрез вратите на вашето жилище. Готвейки се да излезете, изведнъж откривате, че ключът в ключалката заяжда и не можете да излезете навън. Може би така починалият роднина ви предпазва от въможни беди.

Както можете да видите, душата на починалия роднина не ви напуска след смъртта, а става ваш ангел пазител. Ще видите, че той ще ви се притече на помощ повече от веднъж в трудни моменти и със сигурност ще ви уведоми – аз винаги съм наблизо! Близки починали хора не са ви забравили.

Източник: webmiastoto

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.