Близки починали хора са отново край нас
Дата на публикуване: 15.10.2019
близки починали

Близки починали хора са отново край нас

Близки починали хора могат отново да бъдат край нас.  За това има ясни знаци. В тази статия са приведени съвети от професионален медиум, които ще ви подскажат как да откривате знаците, изпратени ни от наши починали близки:
Никой не знае какво ни чака след смъртта. Някои професионални медиуми твърдят, че и в друг свят, душата на човек не напуска своите близки, а остава да ги пази и всячески да им показва, че винаги е наблизо.
1. Те приемат облика на животни
През първата седмица на смъртта отишлите си близки могат да приемат облика на което ид а е животно. Често това са насекоми като водни кончета, пеперуди, божи кравички или птички. Те могат да ви се качат на рамото, да ви пълзят по тялото, да се крият в различни предмети в дома. Те просто искат да бъдат до вас, да знаят, че с вас всичко е наред.

2. Пращат ви любимите си предмети
След смъртта на любим човек може да откриете любимите му предмети на всякакви места. Това може да са отдавна загубени вещи и сега да ги намирате на места, където по принцип няма как да бъдат.
Или пък да помните, че сте оставили часовника в шкафа, а да го откриете в съвсем друга стая. Не бива да се боите от такива наодки. Това е само знак от вашия близък, че е наблизо. А намерените предмети трябва да бъдат пазени, защото могат да станат ваши талисмани.
3. Те излъчват миризма
Присъствието на отишъл си роднина може да се установи дори по миризма. Това важи особено за жени с отлично развито обоняние. Внезапно, без повод, започвате да усещате аромати, любими на близкия ви, да чувствате миризми, които той е обичал приживе или да усещате тютюна, който той е пушил през деня. При това такива аромати усещат само близките на починалия. Липсата на видим източник на миризмата само потвърждава, че това е знак от отвъдното.

4. Неочаквано се пускат любимите му песни 

Всеки човек си има любима песен или дори няколко мелодии, които асоциирате с любмия човек. И когато той си отиде, започвате да забелязвате, че по радио или телевизия неочаквано пускат песен, която ви напомня за него.

Някои хора смятат, че в скръбни дни любимата песен на умрелия може да се чуе неочаквано практически навсякъде. Това само потвърждава, че задгробният живот действително съществува.

5. Идват в съня ви

Хора, наскоро загубили свой близък, споделя, че той ги навещава в сънищата им. Понякога просто мълчи, понякога показва нещо или пък казва: “Още ти е рано” По този начин починалият поднася важна информация, която може сериозно да повлияе на съдбата на живите роднини. При това тези сънища се запомнят завинаги. И това е най-важното потвърждение за неговото незримо присъствие.

6. Показват ви едни и същи числа 

След смъртта на вашия близък започвате неочаквано да забелязвате дати, които са били много важни за вас. Например можете да видите датата и месеца му на раждане върху електронен часовник или по телевизията.

Освен паметни дати може да вждате и повтарящи се числа: 1111, 2222, 3333 и т.н. Може да ги видите върху часовника, на рекламни билборди или на номерата на преминаващи автомобили.

7. Те ви успокояват

След преживята скръб по загубата на любим човек, изведнъж ви завладява вселенско спокойствие и истинска благодат. Състоянието на умиротворение може да се обясни само с невидимото присъствие на близкия, който ви дава знак, че с него всичко е наред, че ви наблюдава и се радва, че сте живи и здрави.

Отсега нататък ще чувствае често тази сила: в моменти на раздразнение или в периоди на слабост. Невидима сила ще ви обгърне в топлина, ще ви приспи и ще ви изпълни с мир. Не се съмнявайте, душата на любим човек ви защитава.

8. Навеждат ви на нужната мисъл 

Попадайки в задгробния свят, душата на човек придобива телепатични способности, иначе как да обясним факта, че в най-неочаквания момент в главата ви се появява вярната мисъл и изведнъж си спомняте за наското отишъл си от този свят човек.

Този спомен се явява с причина и само потвърждава, че човек от другия свят ви е довел до правилната мисъл. Може би той ще ви се притече на помощ неведнъж в трудни времена по този начин.

9. Те управляват електричеството

Невидимото присъствие в дома на наското отишъл си близък става причина за безпричинно изключване на светлината в стаята или редовното прегаряне на лампи, които до този момент са работели изправно.

Между другото, по подобен начин може да се даде сигнал и чрез вратите на вашето жилище. Готвейки се да излезете, изведнъж откривате, че ключът в ключалката заяжда и не можете да излезете навън. Може би така починалият роднина ви предпазва от въможни беди.

Както можете да видите, душата на починалия роднина не ви напуска след смъртта, а става ваш ангел пазител. Ще видите, че той ще ви се притече на помощ повече от веднъж в трудни моменти и със сигурност ще ви уведоми – аз винаги съм наблизо! Близки починали хора не са ви забравили.

Източник: webmiastoto

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.