Чаровният Емо страда по съпругата си
Дата на публикуване: 08.04.2020
чаровният Емо Чолаков

Чаровният Емо Чолаков страда по съпругата си

Чаровният Емо Чолаков, който води забавното предаване за двойки „Един за друг” по Нова телевизия трудно се справя сам с двете си дъщери. В края на януари Емо Чолаков овдовя и два месеца след смъртта на съпругата си Кръстимира, все още не е намерил сили да коментира загубата й.
В момента бившият синоптик на Би Ти Ви бил и майка, и баща за двете си щерки – 14-годишната Ема и 4-годишната Дара.
Задача, която се оказа доста изтощителна за него.
Емо изплащал тлъст ипотечен кредит и за да подсигури на децата си всичко нужно, работел на две места едновременно. Водещият ги виждал рядко заради телевизионните си ангажименти и работата си на софийското летище, пише “Уикенд”.

Въпреки семейната трагедия, Емо събрал сили да изпълни ангажимента си на водещ на любовното шоу. Покрай снимките на семейното риалити, нямал никакво свободно време и често приключвал работния ден късно вечер. Затова помолил за помощ родителите си.
Баба Диляна и дядо Тома всеотдайно се грижели за внучките си. Самият Емо бил дълго чакано бебе, затова възрастните хора с радост взели момичетата при себе си в Гоце Делчев. Голяма опора на гологлавия симпатяга в най-трудния момент в живота му била и сестра му Ирина. Тя обаче го подкрепяла предимно морално, тъй като живеела със съпруга си и детето им в Пловдив.
Коварната диагноза рак на гърдата на 39-годишната му съпруга Кръстимира била открита случайно преди няколко години. Лечението уж вървяло добре, но внезапно състоянието й се влошило.

Приели я в болница, за да я стабилизират, но само няколко дни по-късно жената на Емо издъхнала. Шокиращата новина сварила Чолаков напълно неподготвен.

Макар че бил съкрушен от загубата й, когато получил офертата да се върне на малкия екран, той веднага се съгласил. Така по-лесно щял да излезе от черната дупка, в която се намирал през последните месеци. Близките на чаровния водещ били силно притеснени от това, което се случва с него от известно време. Наскоро по съвет на приятели и роднини, Емо започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитвала да му помогне да пребори мрачните мисли. Това обаче се оказвало трудна работа.

Любовните истории на 10-те двойки в „Един за друг” постоянно го връщали назад към миналото му. Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Кръстимира и общото им минало.

Всъщност жена му e неговата учeничecкaтa любoв. Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Красимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив и смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им щерка Ема. Чолаков смятал, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак и дори след появата на втората им дъщеря Дара, той не предложил на Красимира да узаконят отношенията си.

За първи път синоптикът научил, че ще става баща на рождения ден на Кръстимира. На бременната му жена й прилошало и започнало да й се гади. Бъдещите родители обаче решили, че е от почерпката за празника. Два дни по-късно симптомите не отшумявали и Кръстимира си направила тест за бременност. 31-годишният Емо плакал след раждането на първородната си щерка Ема. Същите емоции изпитал за втори път преди 4 години, когато се родила и по-малката му дъщеря Дара.

„Кръстимира ме научи какво е да обичаш истински, да бъдеш отговорен. Да си истински татко е най-прекрасното, но и най-отговорното нещо на света! Детето е най-скъпото, много по-скъпо от самия теб нещо на света и трябва да му го показваш всяка една секунда. Детето има нужда от едно- единствено нещо – любов! Много любов, без да е обсебваща, но много искрена родителска любов. Дете, израсло, без да е достатъчно прегръщано и да му е показвано колко е обичано, е… много е жалко, че изобщо има такива”, признава Емо.

В мигове на усамотение, Емил Чолаков се успокоявал с нестандартното за мъж хоби бродиране на гоблени. „Доста мъже го практикуват, кой е казал, че шиенето на гоблен е типично женско? То е като редене на пъзел, но с игла и конец. Когато този факт от моята биография стана „сензационна“ новина, доста зрителки взеха да ми пращат гоблени по пощата. Много мило!“, споделя Чолаков.

Шиенето се превърнало в негова професия преди да стане синоптик в Би Ти Ви. В продължение на 2 години дипломираният физик бил началник в топ фабрика в родния си Гоце Делчев и сравнявал създаването на един костюм с наука. Поверените му дрехи се правели на ишлеме за изключително скъпи брандове и само за износ. „В „Един за друг“ имаме участник, който плете кошници. То е същото като с моите гоблени”, казва Емо.

Източник: За жената

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.