Часът на раждане разкрива съдбата ви
Дата на публикуване: 03.04.2020
часът на раждане

Часът на раждане разкрива съдбата ви

Часът на раждане може да предопредели съдбата ви. Денонощието е разделен на 6 периода, които се различават енергично и попадат под влиянието на различни планети. В астрологията денят е разделен на 12 периода. Тези периоди и дължини, много могат да научат за характера и наклонностите на човека.
Тук е описание на това, което Вселената ви възнагради според времето на вашето раждане.
Първи период: 00:00 – 04:00 часа.
Хората, родени по това време, са източник на знания и мъдрост. Те могат да продават всичко на всеки.
00:00 – 02:00 часа
Тези хора са велики организатори. Техните аналитични умения са най-добрите! Те са под покровителството на планета Меркурий! В училище имаха само шестици. В компанията на непознати се чувстват като риба във вода. Те обичат комуникацията.

02:00 – 04:00 часа
Хората, родени по това време, са под влияние на Венера. Те са пестеливи, с пари се отнасят много внимателно.
Те обичат да работят, да поддържат комфорт в къщата, да се обличат модерно. Те обичат изкуството и музиката. Те са много верни, верноста за тях не е празна дума.
Вторият период: 04:00 – 08:00 часа.
Хората, родени през втория период, са много упорити в постигането на своите цели.
04:00 – 06:00
Такива хора може да са малко агресивни, защото са управлявани от Марс. Ярка личност са тези, родени по това време.
С тях няма да ви омръзне. Тяхната кариера е доста успешна. Те се нуждаят от силен партньор.

06:00 – 08:00 часа

Тези хора се управляват от Нептун. Те имат дълбок характер, богат вътрешен свят. За тях е лесно да разберат чувствата на другите. В една връзка, те могат да се държат доста неочаквано, да извършват необясними действия.

Третият период: 08:00 – 12:00 часа.

Такива хора са доста амбициозни, имат всички шансове да постигнат голям успех в живота. Може би благодарение на един от многото им таланти.

Техният неизчерпаем оптимизъм и енергия също ще им помогнат в това.

08:00 – 10:00 часа

Уран е покровител на тези хора. Най-често те имат много приятели, защото са приятелски настроени и приятни за разговори. В компанията заема мястото на неформалния лидер. Те обичат да защитават истината, не приемат никаква лъжа.

10:00 – 12:00 часа

Тези хора се управляват от Сатурн. Най-често те заемат ръководна длъжност, имат огромен престиж в обществото. Тяхната кариера е много успешна.

Основното им достойнство за любовните взаимоотношения е последователността и предаността. Но в личен живот не им върви – цялото им време заема кариера.

Четвърти период: 12:00 – 16:00 часа.

Тези хора са много любопитни. Те са родени, за да станат учители, математици или треньори за личностното развитие. Не представяват живота без скандали и лични драми.

12:00 – 14:00 часа

Юпитер е покровител на тези хора. Те могат да бъдат лоши ученици, но учителите стават отлични. Често ги питат за съвет.

Тяхната мисия е да станат професор или учител. Тяхната страст е пътуване и търсене на нови преживявания.

14:00 – 16:00 часа

Тези хора са под покровителството на Плутон. Те обичат да помагат на други хора.

Самите те са много сексуални, затова избират същите партньори. Те имат невероятна харизма, която привлича другите, всеки иска да бъде приятел с тях.

Пети период: 16:00 – 20:00 часа.

Такива хора са активни. Те се стремят да научат нещо ново, да опитат неизвестното, да живеят пълноценен живот. Все пак, всяко тяхно безумно решение е ясно планирано.

16:00 – 18:00 часа

Те са под влияние на планета Венера. На тези хора или им върви в живота и имат късмет или изцяло не им върви. Това са романтични натури.

Историята на Пепеляшка е любимата им. Приятно и лесно се общува с тях. Те стават идеални съпруг или съпруга.

18:00 – 20:00 часа

Техният покровител е Меркурий. Работата заема важно място в живота им. Те са много загрижени за здравето си, така че често следват модни диети и правилно хранене.

Сред тях има много лекари или хора с медицинско образование. Други обичат да играят компютърни игри и програмират.

Шестият период: 20:00 – 00:00 часа.

Това са хора със силен характер, родени лидери. Те са трудни за заблуда и убеждаване в нещо. Тяхното самочувствие е основното им предимство и в същото време е недостатък.

20:00 – 22:00 часа

Слънцето е техен покровител. Сцената е мястото, където те ще разкрият всичките си таланти. Те са пълни със страст и любов, те знаят как да флиртуват от раждането. Влюбват се на пръв поглед. Чувстват се и се държат почти като филмова звезда.

22:00 – 00:00 часа

На хората, родени по това време, покровител е Луната. Те обичат да се грижат за другите. Те смятат семейството за най-важното в живота, виждат себе си в него само като глава. Могат да имат огромна власт над хората.

Източник: Апетитен

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.