Четири двойки зодии
Дата на публикуване: 16.09.2020
четири двойки зодии

Четири двойки зодии, които не са от най-съвместимите в любовен план. Има такива редки и щастливи връзки, при които никога не възниква въпросът: „Не е ли време да си дадем почивка един от друг?“. Но понякога натрупаната умора и претенции често принуждават партньорите да си вземат тайм-аут, за да възстановят силите си и да решат дали трябва да останат заедно и да се борят за любовта си или е най-добре да се разделят.
„Смело може да се каже, че любовта между тези осем зодии е обречена. Те постоянно ще искат да останат насаме със себе си и да се отърват от половинката си. Колкото и почивки да си взимат един от друг с цел да възобновят после отношенията си, те трябва да са наясно, че помежду им няма как да има истинско щастие“, предупреждават астролозите.
Ето са четирите двойки зодии, между които любовта е обречена:

Овен и Рак
Ракът е винаги готов да подкрепи активният Овен във всеки един момент. Той е много лоялен и верен партньор. Гордият Овен е силно впечатлен от силния семеен Рак и обожанието му, но той също се нуждае от отделни граници, за да се запали отново със свежи чувства. За Овните е важно да си правят малки почивки, за да не им омръзне във връзка.
Ракът пък обича спокойната семейна атмосфера. Въпреки факта, че Овенът му дава много живи впечатления, Ракът изобщо няма да има нищо против да си почине, докато Овенът отива на пътешествие.

Стрелец и Козирог
Козирогът харесва умни и образовани личности, като себе си. Стрелец е този, който ще го завладее с широката си обща култура, а самият Стрелец ще се възхищава на благоразумието и ефективността на второто полувреме. Важно е обаче Стрелецът винаги да се чувства свободен, за не избяга съвсем от връзката. Ако Козирогът се научи да допуска това, то авантюристът определено ще се върне. Само при условие за „временна ваканция“ във връзката Стрелецът може да направи простия живот на Козирога богат и пъстър.

Водолей и Риби
Те трябва периодично да уреждат „уикенд“, в който да са далеч един от друг, защото само по този начин установената хармония в двойката няма да се изпари. Водолеят обича нежността и чувствеността на Рибите. Но счита себе си за „самостоятелен играч“, Водолеят пък не допуска другите във вътрешния си свят.

Рибите искат да завладеят изцяло второто полувреме. Ето защо те трябва да се научат да не оказват натиск върху любимия човек, като им дават възможност да останат за известно време сами. Водолеят определено ще се върне при Рибите, защото е по-привързан към тях, отколкото иска да изглежда или пък да си признае.

Лъв и Телец
Въпреки всички противоречия в двойката, Лъв и Телец бързо се привързват един към друг. Понякога обаче се нуждаят от почивка един от друг. Ревнивият Телец не харесва любовта на половинката си към забавленията и вниманието на околните. Но въпреки трудния си характер, Лъвът цени лоялността и надеждността, следователно той цени и самия Телец.

Вроденият инстинкт на Телеца обаче принуждава Лъвът понякога да си почива от любим човек. Някои двойки се нуждаят от малко почивка една от друга, за да осъзнаят важността на връзката си.

Източник: Жената – БЛИЦ

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.