Четири двойки зодии
Дата на публикуване: 16.09.2020
четири двойки зодии

Четири двойки зодии, които не са от най-съвместимите в любовен план. Има такива редки и щастливи връзки, при които никога не възниква въпросът: “Не е ли време да си дадем почивка един от друг?”. Но понякога натрупаната умора и претенции често принуждават партньорите да си вземат тайм-аут, за да възстановят силите си и да решат дали трябва да останат заедно и да се борят за любовта си или е най-добре да се разделят.
„Смело може да се каже, че любовта между тези осем зодии е обречена. Те постоянно ще искат да останат насаме със себе си и да се отърват от половинката си. Колкото и почивки да си взимат един от друг с цел да възобновят после отношенията си, те трябва да са наясно, че помежду им няма как да има истинско щастие“, предупреждават астролозите.
Ето са четирите двойки зодии, между които любовта е обречена:

Овен и Рак
Ракът е винаги готов да подкрепи активният Овен във всеки един момент. Той е много лоялен и верен партньор. Гордият Овен е силно впечатлен от силния семеен Рак и обожанието му, но той също се нуждае от отделни граници, за да се запали отново със свежи чувства. За Овните е важно да си правят малки почивки, за да не им омръзне във връзка.
Ракът пък обича спокойната семейна атмосфера. Въпреки факта, че Овенът му дава много живи впечатления, Ракът изобщо няма да има нищо против да си почине, докато Овенът отива на пътешествие.

Стрелец и Козирог
Козирогът харесва умни и образовани личности, като себе си. Стрелец е този, който ще го завладее с широката си обща култура, а самият Стрелец ще се възхищава на благоразумието и ефективността на второто полувреме. Важно е обаче Стрелецът винаги да се чувства свободен, за не избяга съвсем от връзката. Ако Козирогът се научи да допуска това, то авантюристът определено ще се върне. Само при условие за „временна ваканция“ във връзката Стрелецът може да направи простия живот на Козирога богат и пъстър.

Водолей и Риби
Те трябва периодично да уреждат „уикенд“, в който да са далеч един от друг, защото само по този начин установената хармония в двойката няма да се изпари. Водолеят обича нежността и чувствеността на Рибите. Но счита себе си за „самостоятелен играч“, Водолеят пък не допуска другите във вътрешния си свят.

Рибите искат да завладеят изцяло второто полувреме. Ето защо те трябва да се научат да не оказват натиск върху любимия човек, като им дават възможност да останат за известно време сами. Водолеят определено ще се върне при Рибите, защото е по-привързан към тях, отколкото иска да изглежда или пък да си признае.

Лъв и Телец
Въпреки всички противоречия в двойката, Лъв и Телец бързо се привързват един към друг. Понякога обаче се нуждаят от почивка един от друг. Ревнивият Телец не харесва любовта на половинката си към забавленията и вниманието на околните. Но въпреки трудния си характер, Лъвът цени лоялността и надеждността, следователно той цени и самия Телец.

Вроденият инстинкт на Телеца обаче принуждава Лъвът понякога да си почива от любим човек. Някои двойки се нуждаят от малко почивка една от друга, за да осъзнаят важността на връзката си.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.