Четири двойки зодии
Дата на публикуване: 16.09.2020
четири двойки зодии

Четири двойки зодии, които не са от най-съвместимите в любовен план. Има такива редки и щастливи връзки, при които никога не възниква въпросът: “Не е ли време да си дадем почивка един от друг?”. Но понякога натрупаната умора и претенции често принуждават партньорите да си вземат тайм-аут, за да възстановят силите си и да решат дали трябва да останат заедно и да се борят за любовта си или е най-добре да се разделят.
„Смело може да се каже, че любовта между тези осем зодии е обречена. Те постоянно ще искат да останат насаме със себе си и да се отърват от половинката си. Колкото и почивки да си взимат един от друг с цел да възобновят после отношенията си, те трябва да са наясно, че помежду им няма как да има истинско щастие“, предупреждават астролозите.
Ето са четирите двойки зодии, между които любовта е обречена:

Овен и Рак
Ракът е винаги готов да подкрепи активният Овен във всеки един момент. Той е много лоялен и верен партньор. Гордият Овен е силно впечатлен от силния семеен Рак и обожанието му, но той също се нуждае от отделни граници, за да се запали отново със свежи чувства. За Овните е важно да си правят малки почивки, за да не им омръзне във връзка.
Ракът пък обича спокойната семейна атмосфера. Въпреки факта, че Овенът му дава много живи впечатления, Ракът изобщо няма да има нищо против да си почине, докато Овенът отива на пътешествие.

Стрелец и Козирог
Козирогът харесва умни и образовани личности, като себе си. Стрелец е този, който ще го завладее с широката си обща култура, а самият Стрелец ще се възхищава на благоразумието и ефективността на второто полувреме. Важно е обаче Стрелецът винаги да се чувства свободен, за не избяга съвсем от връзката. Ако Козирогът се научи да допуска това, то авантюристът определено ще се върне. Само при условие за „временна ваканция“ във връзката Стрелецът може да направи простия живот на Козирога богат и пъстър.

Водолей и Риби
Те трябва периодично да уреждат „уикенд“, в който да са далеч един от друг, защото само по този начин установената хармония в двойката няма да се изпари. Водолеят обича нежността и чувствеността на Рибите. Но счита себе си за „самостоятелен играч“, Водолеят пък не допуска другите във вътрешния си свят.

Рибите искат да завладеят изцяло второто полувреме. Ето защо те трябва да се научат да не оказват натиск върху любимия човек, като им дават възможност да останат за известно време сами. Водолеят определено ще се върне при Рибите, защото е по-привързан към тях, отколкото иска да изглежда или пък да си признае.

Лъв и Телец
Въпреки всички противоречия в двойката, Лъв и Телец бързо се привързват един към друг. Понякога обаче се нуждаят от почивка един от друг. Ревнивият Телец не харесва любовта на половинката си към забавленията и вниманието на околните. Но въпреки трудния си характер, Лъвът цени лоялността и надеждността, следователно той цени и самия Телец.

Вроденият инстинкт на Телеца обаче принуждава Лъвът понякога да си почива от любим човек. Някои двойки се нуждаят от малко почивка една от друга, за да осъзнаят важността на връзката си.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.