Четири двойки зодии
Дата на публикуване: 16.09.2020
четири двойки зодии

Четири двойки зодии, които не са от най-съвместимите в любовен план. Има такива редки и щастливи връзки, при които никога не възниква въпросът: “Не е ли време да си дадем почивка един от друг?”. Но понякога натрупаната умора и претенции често принуждават партньорите да си вземат тайм-аут, за да възстановят силите си и да решат дали трябва да останат заедно и да се борят за любовта си или е най-добре да се разделят.
„Смело може да се каже, че любовта между тези осем зодии е обречена. Те постоянно ще искат да останат насаме със себе си и да се отърват от половинката си. Колкото и почивки да си взимат един от друг с цел да възобновят после отношенията си, те трябва да са наясно, че помежду им няма как да има истинско щастие“, предупреждават астролозите.
Ето са четирите двойки зодии, между които любовта е обречена:

Овен и Рак
Ракът е винаги готов да подкрепи активният Овен във всеки един момент. Той е много лоялен и верен партньор. Гордият Овен е силно впечатлен от силния семеен Рак и обожанието му, но той също се нуждае от отделни граници, за да се запали отново със свежи чувства. За Овните е важно да си правят малки почивки, за да не им омръзне във връзка.
Ракът пък обича спокойната семейна атмосфера. Въпреки факта, че Овенът му дава много живи впечатления, Ракът изобщо няма да има нищо против да си почине, докато Овенът отива на пътешествие.

Стрелец и Козирог
Козирогът харесва умни и образовани личности, като себе си. Стрелец е този, който ще го завладее с широката си обща култура, а самият Стрелец ще се възхищава на благоразумието и ефективността на второто полувреме. Важно е обаче Стрелецът винаги да се чувства свободен, за не избяга съвсем от връзката. Ако Козирогът се научи да допуска това, то авантюристът определено ще се върне. Само при условие за „временна ваканция“ във връзката Стрелецът може да направи простия живот на Козирога богат и пъстър.

Водолей и Риби
Те трябва периодично да уреждат „уикенд“, в който да са далеч един от друг, защото само по този начин установената хармония в двойката няма да се изпари. Водолеят обича нежността и чувствеността на Рибите. Но счита себе си за „самостоятелен играч“, Водолеят пък не допуска другите във вътрешния си свят.

Рибите искат да завладеят изцяло второто полувреме. Ето защо те трябва да се научат да не оказват натиск върху любимия човек, като им дават възможност да останат за известно време сами. Водолеят определено ще се върне при Рибите, защото е по-привързан към тях, отколкото иска да изглежда или пък да си признае.

Лъв и Телец
Въпреки всички противоречия в двойката, Лъв и Телец бързо се привързват един към друг. Понякога обаче се нуждаят от почивка един от друг. Ревнивият Телец не харесва любовта на половинката си към забавленията и вниманието на околните. Но въпреки трудния си характер, Лъвът цени лоялността и надеждността, следователно той цени и самия Телец.

Вроденият инстинкт на Телеца обаче принуждава Лъвът понякога да си почива от любим човек. Някои двойки се нуждаят от малко почивка една от друга, за да осъзнаят важността на връзката си.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово. Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град. Винаги съм й давал половината....

повече информация
Чесън в червено вино

Чесън в червено вино

Чесън в червено вино е идеален природен лек. Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино. Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да...

повече информация
Старо кисело мляко

Старо кисело мляко

Старо кисело мляко по времето на соца не можеше да изкара повече от 72 часа. Възрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е...

повече информация
Митовете за зодиите

Митовете за зодиите

Митовете за зодиите и истината за тях. Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижте каква всъщност е реалността. Овен (21 март - 19 април) Мит: Казват, че Овните са много...

повече информация
Advertisements
Селяните също са хора

Селяните също са хора

Селяните също са хора както всички. „Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката „малък коментар“ – дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно – на тях оставяме света. Този път въпросът е: „Какво е селянин?“ Момиченце: Ами те са...

повече информация
Проверка от пътна полиция

Проверка от пътна полиция

Проверка от пътна полиция се случва на доста водачи. Всеки шофьор е от време на време спиран от полицията на пътя. Това е неизбежно. Основното в случая е да не правите грешки. В противен случай вие не само ще загубите много време, но и можете да бъдете глобени. Има...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.