Човек за цял живот
Дата на публикуване: 03.08.2020
човек за цял живот

Човек за цял живот не се намира никак лесно. Когато се срещате с мъж или жена, чувството на пеперуди в стомаха не е достатъчна причина, за да решите че това е човекът за вас. Освен това, в началото на отношенията често хората се представят за това, което в действителност не са. Именно затова е важно не само да се водите от чувствата на сърцето ви, но и да забелязвате дали наистина човекът до вас изпитва искрени чувства.
1. Взаимно привличане
Вашата половинка за цял живот може да стане само този човек, който също искрено е влюбен във вас. Ако вие вече не сте на 17, то трябва да оставите в миналото разказите за неразделната любов. В действителност всичко е много по-просто. Или между вас веднага се появява привличане, или нищо няма да се получи. Не бива да харчите времето си, за да спечелите човек, който не ви цени истински. И вие, и мъжа до вас трябва да изпитвате чувство на удовлетвореност и пълно щастие, когато сте заедно. Именно човекът, който ще успее да ви направи щастлив само с присъствието си, е човекът за вас.

2. Той е вашият най-добър приятел
Въпреки че някои хора смятат, че приятелството между мъжа и жената не съществува, това не е така. Партньорите, които искрено се обичат, могат да са не само опора един за друг, но и приятели, които могат да си споделят всичко. Важно е още в началото на възраката ви да забелязвате дали между вас има не само чисто сексуална връзка, но и приятелска и дали си доверявате помежду си. Ако това е така, тогава е много вероятно вие да сте създадени един за друг.
3. Не забелязва другите
Погрешно се смята например, че мъжете не са моногамни по своята природа. Именно затова не бива да се повеждате по общите стереотипи и това да пречи на връзката ви. Все пак искрените и истинските отношения са възможни само, ако си имате пълно доверие и не се съмнявате в половинката ви. Ако срещнете човека, който има очи само за вас и вие не забелязвате други, тогава може би това е вашата половинка за цял живот, която ще ви направи истински щастливи.

4. Има за какво да си помълчите
Това може и да ви звучи странно, но с истинската ви половинка ще има за какво дори да си помълчите и пак ще се чувствате щастливи, когато просто се намирате в прегръдките на човека за вас. Все пак не можете 24 часа в денонощието да си говорите на различни теми, а понякога тишината в компанията на любимия е много ценна.

5. Общи планове за бъдещето
Ако вие искате в следващите няколко години да се омъжите, да създадете семейство и да имате деца, но вашата половинка е твърдо против това и държи на свободата си, тогава със сигурност това не е човекът за вас, който ще ви направи истински щастлив. Важно е да имате общи цели и планове, да гледате в една посока, защото само тогава връзката ви ще е пълноценна и ще се чувствате удовлетворени.

6. Винаги можете да се опрете на половинката ви
Ако дори в 2 часа през нощта не се тревожите да се обадите на човека до вас, значи вашите отношения са наистина искрени. Вие трябва да сте опора един за друг и да знаете, че човека до вас винаги ще ви помогне да се справите с всеки един проблем без значение какъв е той и колко е часът.

7. Разбирате се с една дума
Да, има и такива връзки. Ако с лекота разбирате, какво иска да ви каже половинката ви, ако успявате да прочетете настроението в очите на партньора ви и само с един поглед знаете, че нещо не е наред, значи имате изключително силна връзка, като това трябва да е взаимно.

8. Познавате вкусовете си
Ако вашият партньор ви познава не само като човек, но и се интересува от това, което ви харесва и иска да ви опознае изцяло, значи чувствата ви са взаимно и наистина половинката ви гледа също като вас в перспектива за връзката ви.

9. Правите си постоянно малки изненади
Понякога дори просто бележка “Обичам те” на хладилника може да ви направи щастливи. Именно такива малки изненади, които не са само на определени дати и поводи са сигурен знак, че човека до вас се интересува от вас, като и вие трябва да връщате жеста.

10. Ако иска да станете негова жена и прави планове за съвместно бъдеще
Моментът на общите планове безспорно е един много сладък и мил период, който може да ви покаже че човекът до вас наистина държи на вашите отношения. Все пак след като половинката ви и иска семейство именно с вас, значи и тя смята че точно вие сте човека, с който да изживее дните си.

Разбира се, че точна рецепта за това как да изберете партньора за цял живот няма. Всичко е много индивидуално, но тези малки и простички насоки ще ви помогнат по-лесно да разберете, че половинката ви има истински чувства към вас и иска да градите заедно общото си бъдеще.

Източник: Езине

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.