Да не теглят кредит тези зодии
Дата на публикуване: 26.07.2020
да не теглят кредит

Да не теглят кредит тези няколко зодии, защото после може да стане по-зле. За да поемете дългосрочни финансови задължения, е редно да помислите много внимателно. Много хора не се страхуват от подобни решения и смело теглят заеми, без да се интересуват, че последствията могат да бъдат тежки.
Не всеки човек обаче е така.
За някои хора тегленето на кредит е еквивалентно на слагане на окови или пускане на котва. Те трудно взимат такова решение и харчат гузно парите, които все пак са решили да дръпнат. Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които не е добре да се обременяват с тегленето на кредити, а да изчакват максимално или да се надяват на шестица от тотото. Тези хора просто не трябва да бъдат длъжници. Ето кои са те:

Овните не могат да носят тежкия товар на кредита за дълго време. Тези хора са много раздразнителни и резките промени в настроението, могат да доведат и до взимането на резки и необмислени решения. За какви кредити можем да говорим тогава? Особено пък дългосрочни.
Овните не са свикнали, че материалните им ресурси могат да са недостатъчни. Тази мисъл ги измъчва, но не е умно да стават длъжници, а просто да свият разходите си.
Овните трябва да са много внимателни към молбите на приятели за заеми. Не случайно хората са казали, че парите развалят приятелството.

На Близнаците направо им е забранено да взимат заеми. Те не са способни да ги погасяват, постоянно отлагат това бреме. Те са непостоянни, не винаги достатъчно уверени и подобни окови биха ги съсипали.
Представителите на този знак може да се чувстват зле от факта, че не живеят така богато, както им се иска, но ще се наложи да свикнал.
Освен това те често сменят работа, местожителство.. въобще обичат промените, а тези неща понякога водят именно до неудобни ситуации и финансова нестабилност. Могат да погасяват малки заеми, но ако се решат на дългосрочен кредит, ще съжалят жестоко.

Водолеите не са хора, които биха поели такава отговорност, без да знаят какво точно може да им се случи утре. Мисълта, че са длъжници някого му би човъркала отвътре и би разбила психиката им.
Водолеите са хора, които обичат свободата, чувството за независимост, неограничените възможности, а финансовите задължения сякаш яе ги приковат към земята. Това ще ги направи по-тъжни.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.