Да не теглят кредит тези зодии
Дата на публикуване: 26.07.2020
да не теглят кредит

Да не теглят кредит тези няколко зодии, защото после може да стане по-зле. За да поемете дългосрочни финансови задължения, е редно да помислите много внимателно. Много хора не се страхуват от подобни решения и смело теглят заеми, без да се интересуват, че последствията могат да бъдат тежки.
Не всеки човек обаче е така.
За някои хора тегленето на кредит е еквивалентно на слагане на окови или пускане на котва. Те трудно взимат такова решение и харчат гузно парите, които все пак са решили да дръпнат. Астролозите твърдят, че има няколко зодиакални знака, които не е добре да се обременяват с тегленето на кредити, а да изчакват максимално или да се надяват на шестица от тотото. Тези хора просто не трябва да бъдат длъжници. Ето кои са те:

Овните не могат да носят тежкия товар на кредита за дълго време. Тези хора са много раздразнителни и резките промени в настроението, могат да доведат и до взимането на резки и необмислени решения. За какви кредити можем да говорим тогава? Особено пък дългосрочни.
Овните не са свикнали, че материалните им ресурси могат да са недостатъчни. Тази мисъл ги измъчва, но не е умно да стават длъжници, а просто да свият разходите си.
Овните трябва да са много внимателни към молбите на приятели за заеми. Не случайно хората са казали, че парите развалят приятелството.

На Близнаците направо им е забранено да взимат заеми. Те не са способни да ги погасяват, постоянно отлагат това бреме. Те са непостоянни, не винаги достатъчно уверени и подобни окови биха ги съсипали.
Представителите на този знак може да се чувстват зле от факта, че не живеят така богато, както им се иска, но ще се наложи да свикнал.
Освен това те често сменят работа, местожителство.. въобще обичат промените, а тези неща понякога водят именно до неудобни ситуации и финансова нестабилност. Могат да погасяват малки заеми, но ако се решат на дългосрочен кредит, ще съжалят жестоко.

Водолеите не са хора, които биха поели такава отговорност, без да знаят какво точно може да им се случи утре. Мисълта, че са длъжници някого му би човъркала отвътре и би разбила психиката им.
Водолеите са хора, които обичат свободата, чувството за независимост, неограничените възможности, а финансовите задължения сякаш яе ги приковат към земята. Това ще ги направи по-тъжни.

Източник: Жената – БЛИЦ

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.