Девет причини да имате Стрелец до себе си
Дата на публикуване: 19.12.2019
девет причини

Девет причини да имате Стрелец до себе си

Девет причини да имате представител на зодия Стрелец около вас. Сред вашите близки има ли Стрелци? Ако не, то задължително я прочетете статията. Даваме ви поне 9 причини защо в живота ви е нужен Стрелец:
1. Те са родени авантюристи и пътешественици
Стрелците са най-добрите спътници както за пътуване в чужбина, така и за разходки из родния град. Те могат да пътешестват и сами, но ако ви е провървяло да се качите на техния звездолет, безценният опит ви е гарантиран!
2. За добро или лошо, Стрелците са много директни
Стрелецът е приятелят, към когото трябва да се обърнете, ако ви е нужно честно мнение или прям отговор. Честно казано, трудно е да не се възхищаваме на неумението им да бъдат лицемерни.

3. Но пък те са крайно оптимистични
Дори ако им се наложи да проявят себе си откъм суровата си страна, задължително ще ви компенсират с нещо приятно. А понеже винаги са честни, можете да сте сигурни, че те не го правят само за да ви бъде приятно.
4. Стрелците са склонни към размишляване и самозакопаване
И това ги прави невероятно съзнателни. Те познават себе си, а това е много ценна черта на партньора.
5. Като заговорихме за размишляване, Стрелците обожават да философстват
С тях можете да си говорите с часове на умни теми. Желателно е да мислите за съдбата на света и смисълът на живота.

6. Стрелците обичат както физическата, така и умствената стимулация
Ето защо с лекота можете да ги навиете за всяко нещо! Дебати в литературния клуб? Лесно е! Футбол в парка? Супер! Посещение на музей? С удоволствие! Да се запишете на курс по акробатика? Разбира се, на тях това ще им е за втори път!

7. Те винаги откликват на спонтанните планове
И това им е безценно качество за случаите, когато възникват внезапни възможности. В тези планове Стрелците са най-надеждните приятели на планетата.

8. Те за безгрижни и спокойни и ще ви научат да удържате ударите на съдбата
Стрелецът трудно излиза извън кожата си. Той просто иск да се забавлява и това спокойно отношение към жиота се предава и на околните.

9. Стрелецът има широка душа, голямо сърце и щедър характер
Ако в живота ви има Стрелец, значи ви е провървяло: той ще разшири хоризонтите ви, защото искрено иска да се наслаждавате на всеки момент като него!

Източник: Уебмястото

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.