Девет причини да имате Стрелец до себе си
Дата на публикуване: 19.12.2019
девет причини

Девет причини да имате Стрелец до себе си

Девет причини да имате представител на зодия Стрелец около вас. Сред вашите близки има ли Стрелци? Ако не, то задължително я прочетете статията. Даваме ви поне 9 причини защо в живота ви е нужен Стрелец:
1. Те са родени авантюристи и пътешественици
Стрелците са най-добрите спътници както за пътуване в чужбина, така и за разходки из родния град. Те могат да пътешестват и сами, но ако ви е провървяло да се качите на техния звездолет, безценният опит ви е гарантиран!
2. За добро или лошо, Стрелците са много директни
Стрелецът е приятелят, към когото трябва да се обърнете, ако ви е нужно честно мнение или прям отговор. Честно казано, трудно е да не се възхищаваме на неумението им да бъдат лицемерни.

3. Но пък те са крайно оптимистични
Дори ако им се наложи да проявят себе си откъм суровата си страна, задължително ще ви компенсират с нещо приятно. А понеже винаги са честни, можете да сте сигурни, че те не го правят само за да ви бъде приятно.
4. Стрелците са склонни към размишляване и самозакопаване
И това ги прави невероятно съзнателни. Те познават себе си, а това е много ценна черта на партньора.
5. Като заговорихме за размишляване, Стрелците обожават да философстват
С тях можете да си говорите с часове на умни теми. Желателно е да мислите за съдбата на света и смисълът на живота.

6. Стрелците обичат както физическата, така и умствената стимулация
Ето защо с лекота можете да ги навиете за всяко нещо! Дебати в литературния клуб? Лесно е! Футбол в парка? Супер! Посещение на музей? С удоволствие! Да се запишете на курс по акробатика? Разбира се, на тях това ще им е за втори път!

7. Те винаги откликват на спонтанните планове
И това им е безценно качество за случаите, когато възникват внезапни възможности. В тези планове Стрелците са най-надеждните приятели на планетата.

8. Те за безгрижни и спокойни и ще ви научат да удържате ударите на съдбата
Стрелецът трудно излиза извън кожата си. Той просто иск да се забавлява и това спокойно отношение към жиота се предава и на околните.

9. Стрелецът има широка душа, голямо сърце и щедър характер
Ако в живота ви има Стрелец, значи ви е провървяло: той ще разшири хоризонтите ви, защото искрено иска да се наслаждавате на всеки момент като него!

Източник: Уебмястото

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.