Девет причини да имате Стрелец до себе си
Дата на публикуване: 19.12.2019
девет причини

Девет причини да имате Стрелец до себе си

Девет причини да имате представител на зодия Стрелец около вас. Сред вашите близки има ли Стрелци? Ако не, то задължително я прочетете статията. Даваме ви поне 9 причини защо в живота ви е нужен Стрелец:
1. Те са родени авантюристи и пътешественици
Стрелците са най-добрите спътници както за пътуване в чужбина, така и за разходки из родния град. Те могат да пътешестват и сами, но ако ви е провървяло да се качите на техния звездолет, безценният опит ви е гарантиран!
2. За добро или лошо, Стрелците са много директни
Стрелецът е приятелят, към когото трябва да се обърнете, ако ви е нужно честно мнение или прям отговор. Честно казано, трудно е да не се възхищаваме на неумението им да бъдат лицемерни.

3. Но пък те са крайно оптимистични
Дори ако им се наложи да проявят себе си откъм суровата си страна, задължително ще ви компенсират с нещо приятно. А понеже винаги са честни, можете да сте сигурни, че те не го правят само за да ви бъде приятно.
4. Стрелците са склонни към размишляване и самозакопаване
И това ги прави невероятно съзнателни. Те познават себе си, а това е много ценна черта на партньора.
5. Като заговорихме за размишляване, Стрелците обожават да философстват
С тях можете да си говорите с часове на умни теми. Желателно е да мислите за съдбата на света и смисълът на живота.

6. Стрелците обичат както физическата, така и умствената стимулация
Ето защо с лекота можете да ги навиете за всяко нещо! Дебати в литературния клуб? Лесно е! Футбол в парка? Супер! Посещение на музей? С удоволствие! Да се запишете на курс по акробатика? Разбира се, на тях това ще им е за втори път!

7. Те винаги откликват на спонтанните планове
И това им е безценно качество за случаите, когато възникват внезапни възможности. В тези планове Стрелците са най-надеждните приятели на планетата.

8. Те за безгрижни и спокойни и ще ви научат да удържате ударите на съдбата
Стрелецът трудно излиза извън кожата си. Той просто иск да се забавлява и това спокойно отношение към жиота се предава и на околните.

9. Стрелецът има широка душа, голямо сърце и щедър характер
Ако в живота ви има Стрелец, значи ви е провървяло: той ще разшири хоризонтите ви, защото искрено иска да се наслаждавате на всеки момент като него!

Източник: Уебмястото

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.