Длъжниците са от зодия Близнаци
Дата на публикуване: 04.06.2020
длъжниците

Длъжниците са от зодия Близнаци

Длъжниците се срещат често и обичат да просрочват задълженията си. Случвало ли ви се е да ви звъннат от колекторска фирма и да ви напомнят, че имате просрочени дългове? Представителите на една зодия най-често отговарят с Да на този въпрос, което ги определя като най-големите длъжници.
Зодия Близнаци имат най-много борчове към банки, фирми за бързи кредити или просто не са си плащали сметките навреме. Това показва проучване на Асоциацията на колекторските фирми, цитирано от вестник Телеграф.
Изследването за най-големите длъжници у нас показва и че мъжете от въздушната зодия най-често прибягват до заеми, докато представителните на нежния пол гледат да не се обременяват с финансови ангажименти.
Близнаците като едни от най-големите прахосници в зодиака бързо харчат, а след това срещат големи трудности да възстановяват сумата, която са заели. Така данните им попадат в колекторска фирма.

Спонтанният характер на Близнаците също съдейства за факта да са с най-висок процент сред хората с лоши кредити. Само да видят стока или забележителност, която искат да посетят, те веднага ще вземат заем или ще кандидатстват за лизинг, без да се замислят могат или не могат да го изплатят.
Най-изрядните по отношение на плащането на сметки се оказват представителите на зодия Рак. Дори да им се наложи да поискат заем от банката, те плащат вноските си навреме и никога не отлагат плащането на сметки.
Раците имат нужда от сигурност и удобства, за да съществуват, и затова не се притесняват да поискат кредит. Но те не действат вятърничаво като Близнаците, а предварително проучват условията и избират най-удобния за тях вариант.

След това внимателно следят падежната си дата и не просрочват внасянето на минималната сума, за да си спестят тревогите около високите лихви и притеснителните обаждания на колекторски фирми.

Това ги прави любимите клиент на банките, които винаги са готови да им отпуснат заем.

Източник: Съновник

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.