Длъжниците са от зодия Близнаци
Дата на публикуване: 04.06.2020
длъжниците

Длъжниците са от зодия Близнаци

Длъжниците се срещат често и обичат да просрочват задълженията си. Случвало ли ви се е да ви звъннат от колекторска фирма и да ви напомнят, че имате просрочени дългове? Представителите на една зодия най-често отговарят с Да на този въпрос, което ги определя като най-големите длъжници.
Зодия Близнаци имат най-много борчове към банки, фирми за бързи кредити или просто не са си плащали сметките навреме. Това показва проучване на Асоциацията на колекторските фирми, цитирано от вестник Телеграф.
Изследването за най-големите длъжници у нас показва и че мъжете от въздушната зодия най-често прибягват до заеми, докато представителните на нежния пол гледат да не се обременяват с финансови ангажименти.
Близнаците като едни от най-големите прахосници в зодиака бързо харчат, а след това срещат големи трудности да възстановяват сумата, която са заели. Така данните им попадат в колекторска фирма.

Спонтанният характер на Близнаците също съдейства за факта да са с най-висок процент сред хората с лоши кредити. Само да видят стока или забележителност, която искат да посетят, те веднага ще вземат заем или ще кандидатстват за лизинг, без да се замислят могат или не могат да го изплатят.
Най-изрядните по отношение на плащането на сметки се оказват представителите на зодия Рак. Дори да им се наложи да поискат заем от банката, те плащат вноските си навреме и никога не отлагат плащането на сметки.
Раците имат нужда от сигурност и удобства, за да съществуват, и затова не се притесняват да поискат кредит. Но те не действат вятърничаво като Близнаците, а предварително проучват условията и избират най-удобния за тях вариант.

След това внимателно следят падежната си дата и не просрочват внасянето на минималната сума, за да си спестят тревогите около високите лихви и притеснителните обаждания на колекторски фирми.

Това ги прави любимите клиент на банките, които винаги са готови да им отпуснат заем.

Източник: Съновник

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.