Дневен хороскоп 1 февруари 2020
Дата на публикуване: 31.01.2020
дневен хороскоп 1 февруари 2020

Дневен хороскоп 1 февруари 2020

Дневен хороскоп 1 февруари 2020 ви вещае една приятна събота, в която може да разпуснете и да свалите натрупаното напрежение. Не подценявайте здравето си, а го пазете и се грижете за него. Стартираме със
Зодия Овен
Събота носи успех на Овните. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Анализирайте действията си. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Време е да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Телец
Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат деня извън дома си, търсейки разнообразие. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Зодия Близнаци

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Близнаци. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. От днес всичко тръгва по вода.

Зодия Дева

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Късметът е с Вас и в любовта. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Везни

В събота не се претоварвайте. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си.  Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 1 февруари 2020 събота не е еднозначен ден за Скорпионите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Не прекалявайте с похапването. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Козирози, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Ярки любовни постижения. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Общуванията Ви ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви.Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.