Дневен хороскоп 1 март 2020
дневен хороскоп 1 март 2020

Дневен хороскоп 1 март 2020

Дневен хороскоп 1 март 2020 ви вещае приятен ден, в който не е добре да се претоварвате. Обърнете внимание на здравето си. Обмисляйте внимателно всичко, което искате да предприемете. Стартираме със
Зодия Овен
Днес сте с променливо настроение. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Телец
Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. В неделя ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Зодия Близнаци
В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през днешния ден. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Очаква Ви нова любов. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.

Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 1 март 2020 неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Лъвовете са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Отделете време за семейството си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. В неделя може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният денн ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Везни

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете оптимисти.

Зодия Скорпион

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В интимния живот емоциите са смесени. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Стрелците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не е желателно да взимате пари на заем. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес Рибите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днес е по-добре да не пътувате.

Източник: Знаците

Още новини
10 полезни храни

10 полезни храни

10 полезни храни, които приличат на органа в човешкото тяло. Много пъти сме писали за връзката между начина на хранене и здравето на човек. Днес ще отидем още една крачка по-напред и ще ви представим няколко храни, които действително са способни да лекуват. Още...

повече информация
Динените семки пречистват

Динените семки пречистват

Динените семки не трябва да се хвърлят на вятъра. За ползата от динените семки аз разбрах съвсем случайно. Един мой приятел беше в Китай за известно време, и като се върна заяви, че местните хора са свикнали да използват тези семена така, както ние използваме семките...

повече информация
Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни се превърна в кошмар

Любовта ни беше силна в началото, но промяната дойде неочаквано. Той беше умен, изглеждаше добре и имаше прекрасно отношение към мен и дъщеря ми. Началото на промяната дойде крадешком и любовта ни се превърна в кошмар. Когато се влюбих в Иво повярвах, че съм срещнала...

повече информация
Невъзможните зодии

Невъзможните зодии

Невъзможните зодии според астрологията. В хороскопа съществуват няколко зодиакални съюза, които са невъзможни. За да бъдете щастливи и удовлетворени в любовта задължително трябва да избягвате зодиите, с които не си отивате. Овен – не си отива с Близнаци, Дева и Риби...

повече информация
Advertisements
5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем, които да не давате

5 неща назаем не трябва да давате или взимате. Някои неща са строго забранени да се дават или вземат назаем. Научавайки за тях, можете да се предпазите от проблеми и неуспехи. Ако направите грешка, опитайте се да не го правите в бъдеще, защото енергийните проблеми...

повече информация
Черноморието се извинява

Черноморието се извинява

Черноморието се извинява на българският турист. Извинявай, уважаеми туристе! Не знам турист ли си? Мишка ли си? Нямаш пари ли? Скръндза ли си? Не знам защо аз трябва да страдам заради теб. Аз съм тунинговано. Облагородено. Нагиздено като поп-фолк селянка в мол...

повече информация
Advertisements