Дневен хороскоп 1 март 2020
Дата на публикуване: 29.02.2020
дневен хороскоп 1 март 2020

Дневен хороскоп 1 март 2020

Дневен хороскоп 1 март 2020 ви вещае приятен ден, в който не е добре да се претоварвате. Обърнете внимание на здравето си. Обмисляйте внимателно всичко, което искате да предприемете. Стартираме със
Зодия Овен
Днес сте с променливо настроение. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Телец
Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. В неделя ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Зодия Близнаци
В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през днешния ден. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Очаква Ви нова любов. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.

Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 1 март 2020 неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Лъвовете са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Отделете време за семейството си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. В неделя може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният денн ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Везни

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Бъдете оптимисти.

Зодия Скорпион

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В интимния живот емоциите са смесени. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Стрелците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не е желателно да взимате пари на заем. Добре би било да се погрижите за здравето си. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес Рибите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днес е по-добре да не пътувате.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.