Дневен хороскоп 1 май 2020
Дата на публикуване: 30.04.2020
дневен хороскоп 1 май 2020

Дневен хороскоп 1 май 2020

Дневен хороскоп 1 май 2020 ви вещае ден, в който трябва да се отпуснете и ако имате нещо за довършване – да го направите до обяд. Посветете се на почивка и на хобито си. Започваме със
Зодия Овен
Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за разходки, контакти или работа, свързани с чужбина. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
В петък някои от Вас може да работят повече. Днес ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Зодия Близнаци
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Близнаците. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие.

Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днес проведете консултации.

Зодия Рак

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Лъв

Петък ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 1 май 2020 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Бъдете внимателни в избора на партньори. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Везни

Днес имате куп неща за вършене. Притеснени сте и без желание за работа. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Бъдете активни в спорта. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Стрелец

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 1 май 2020 днес сте с променливо настроение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Козирози, не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Риби

Петък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.