Дневен хороскоп 1 октомври 2020
Дата на публикуване: 27.09.2020
дневен хороскоп 1 октомври 2020

Дневен хороскоп 1 октомври 2020 ви вещае ден, който ще е добър да си довършите работата, която се увеличава напоследък. Намерете време да се насладите на любимо хоби или занимание – това ще ви разтовари. Прекарайте вечерта с приятели или близки хора. Пазете здравето си. Започваме от Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 1 октомври 2020 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Телец
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Парите идват и си отиват. Днес всичко тръгва по вода.
Зодия Близнаци
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Близнаци – работа, подреждане, чистене и купища дреболии.

За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. И Раците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 1 октомври 2020 днес имате куп неща за вършене. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Дева

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Завършете започнатата работа. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Харчите пари за лични неща. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Разговорите за пари са трудни. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 1 октомври 2020 в днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Стрелец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Козирог

Днес имате куп неща за вършене. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 1 октомври 2020 в четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Близките също желаят да им отделите от времето си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Риби

Днешният ден ще е силно активен. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Рибите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.