Дневен хороскоп 10 август 2020
Дата на публикуване: 03.02.2020
дневен хороскоп 10 август 2020

Дневен хороскоп 10 август 2020 ви вещае активен ден, в който трябва да действате умерено и да не се натоварвате. Избягвайте конфронтацията, за да не ви тръгне така седмицата. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте.

Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес дайте инициативата на другите.
Зодия Близнаци
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Обърнете внимание и на хората в дома си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 10 август 2020 понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Рак. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Всички представители на Лъв са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 10 август 2020 в понеделник не се претоварвайте. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Понеделник е успешен ден за Везните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Стрелец

В понеделник не се претоварвайте. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Козирог

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Риби, работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.