Дневен хороскоп 10 декември 2019
Дата на публикуване: 09.12.2019
дневен хороскоп 10 декември 2019

Дневен хороскоп 10 декември 2019

Дневен хороскоп 10 декември 2019 ви вещае променлив ден, като някои от вас ще бъдат в настроние, а други ще се отдадат на работа. Професионалните изяви не са за предпочитане за зодия като Козирог, но да започнем отначало със
Зодия Овен
В вторник не се претоварвайте. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Вторник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на здравето си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Днешнитя ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Днес Телците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Бъдете борбени.
Зодия Близнаци
Днес сте с променливо настроение. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Днешнитя ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Разговорите за пари са трудни. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Рак

В вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. С малко пари можете да постигнете много. Днешнитя ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Днес имате куп неща за вършене. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Анализирайте работата си, за да се справите. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Вторник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Обърнете внимание и на хората в дома си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Имате пари, не търсете повече. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Козирог

Вторник не е еднозначен ден за Козирозите. Днешнитя ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 10 декември 2019 във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Вторник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Вечерта се посветете на семейството си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.