Дневен хороскоп 10 декември 2021
Дата на публикуване: 05.12.2021
дневен хороскоп 10 декември 2021

Дневен хороскоп 10 декември 2021 ви вещае ден, в който е добре да направите нещо за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 10 декември 2021 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Телец
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Близнаци

Петък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 10 декември 2021 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Бъдете активни в спорта. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Лъв

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 10 декември 2021 петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Близките също желаят да им отделите от времето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Скорпион

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днес е ден за домашни дела. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Стрелец

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Не е разумно да вземате пари в заем. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Петък не е лош ден за Водолеите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Риби

Според нашия дневен хороскоп 10 декември 2021 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.