Дневен хороскоп 10 февруари 2020
Дата на публикуване: 09.02.2020
дневен хороскоп 10 февруари 2020

Дневен хороскоп 10 февруари 2020

Дневен хороскоп 10 февруари 2020 ви вещае ден, в който някои зодиакални знаци трябва да се движат повече, да общуват повече, за да достигнат своя краен предел и удовлетвореност. Пазете здравето си, времето е нестабилно. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.
Зодия Близнаци
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 10 февруари 2020 в понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте рискови операции с пари. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Лъв

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днес Лъвовете ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Обърнете внимание на семейството си. Ангажирани сте с парични въпроси. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Девите. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Работата Ви спори. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Везни

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Стрелец

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Козирог

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Риби

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Днешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. С малко пари можете да постигнете много. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днес проведете консултации.

Източник: Знаците

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.