Дневен хороскоп 10 октомври 2020
Дата на публикуване: 07.10.2020
дневен хороскоп 10 октомври 2020

Дневен хороскоп 10 октомври 2020 ви вещае ден, в който е добре да не изливате насъбралото се напрежение върху близките хора и приятелите си. Намерете време да останете със себе си и да си починете пълноценно. Недейте да спорите, защото може да се окажете на губещата страна. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 10 октомври 2020 в събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 10 октомври 2020 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете внимателни в избора на партньори. Раци, отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Лъв

Днес имате куп неща за вършене. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 10 октомври 2020 събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 10 октомври 2020 в събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Съхранявайте старателно документите и парите си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днес Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.