Дневен хороскоп 10 януари 2020
Дата на публикуване: 10.01.2020
дневен хороскоп 10 януари 2020

Дневен хороскоп 10 януари 2020

Дневен хороскоп 10 януари 2020 ви вещае ден на промени в положителен аспект. Бъдете добронамерени и не се подавайте на излишни провокации. Започваме със
Зодия Овен
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Денят е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Добре ще е, ако през този ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Телец
Денят Ви носи известно настроение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Телците са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Намерете начин да се отпуснете.
Зодия Близнаци
Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Петък ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Близнаци които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Лъв

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Трудно ще се настроите за работа днес.Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Денят е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Денят е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Везни

В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Обърнете внимание на здравето си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Денят е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 10 януари 2020 петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Парите идват и си отиват. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Денят е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.