Дневен хороскоп 10 януари 2020
Дата на публикуване: 10.01.2020
дневен хороскоп 10 януари 2020

Дневен хороскоп 10 януари 2020

Дневен хороскоп 10 януари 2020 ви вещае ден на промени в положителен аспект. Бъдете добронамерени и не се подавайте на излишни провокации. Започваме със
Зодия Овен
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Денят е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Добре ще е, ако през този ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Телец
Денят Ви носи известно настроение. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Телците са носители на силен късмет днес и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Намерете начин да се отпуснете.
Зодия Близнаци
Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Петък ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Близнаци които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Лъв

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Трудно ще се настроите за работа днес.Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Денят е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Дева

Денят е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Везни

В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Обърнете внимание на здравето си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Денят е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Работата Ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите Ви с различни хора ще Ви предложат ценна информация. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 10 януари 2020 петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Парите идват и си отиват. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Денят е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.