Дневен хороскоп 11 февруари 2020
Дата на публикуване: 10.02.2020
дневен хороскоп 11 февруари 2020

Дневен хороскоп 11 февруари 2020

Дневен хороскоп 11 февруари 2020 ви вещае забележителен и сполучлив ден за повечето зодии. Някои да внимават зад волана, други да пазят повече здравето си. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Екипната работа може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Зодия Близнаци
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Вторник ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Бъдете оптимисти.

Зодия Рак

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 11 февруари 2020 вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Вторник е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Днешният ден ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Разговорите за пари са трудни. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Днес просто е такъв ден.

Зодия Скорпион

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Отидете на работа в добро настроение. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Козирог

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Водолей

Вторник носи успех на Водолеите. Отделете време за семейството си. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Късметът е с Вас и в любовта. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.