Дневен хороскоп 11 март 2022
Дата на публикуване: 10.02.2022
дневен хороскоп 11 март 2022

Дневен хороскоп 11 март 2022 предвещава ден, в който ще сте в постоянно движение. Намерете време да си починете и се настройте оптимистично за бъдещето. Оставете негативните мисли назад. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 11 март 2022 в петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. С малко пари можете да постигнете много. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Бъдете оптимисти.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 11 март 2022 голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 11 март 2022 в петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 11 март 2022 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Парите придобиват друг смисъл за вас. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Водолей

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Риби

Според нашия дневен хороскоп 11 март 2022 петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.