Дневен хороскоп 11 май 2020
Дата на публикуване: 10.05.2020
дневен хороскоп 11 май 2020

Дневен хороскоп 11 май 2020

Дневен хороскоп 11 май 2020 ви вещае активен ден, в който трябва да действате умерено и да не се натоварвате. Избягвайте конфронтацията, за да не ви тръгне така седмицата. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Близнаци

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Обърнете внимание и на хората в дома си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 11 май 2020 понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Рак. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Всички представители на Лъв са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 11 май 2020 в понеделник не се претоварвайте. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Бъдете оптимисти.

Зодия Везни

Понеделник е успешен ден за Везните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Понеделник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Стрелец

В понеделник не се претоварвайте. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Козирог

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Риби

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.