Дневен хороскоп 11 септември 2019
Дата на публикуване: 11.09.2019
дневен хороскоп 11 септември

Дневен хороскоп 11 септември 2019

Дневен хороскоп 11 септември – подробен за всички зодии.
Зодия Овен
Спрете да се преуморявате, по-добре излезте някъде на въздух, когато имате време. Разтоварете се психически и физически, почивката ще ви отпусне и ще ви възстанови. При положение, че сте обхванати от параноя за паричен крах, избийте си го от главата, защото това не е така. Вкъщи не се карайте с никого, добре е днес да цари мир и душевно спокойствие. Възможно е да се запознаете с нов човек и това да прерасне във връзка. В никакъв случай недейте да прибързвате с обвързването, защото не е във ваша полза. Промените, които ви предстоят предполагат адекватна реакция, като до голяма степен те зависят от вас. Не чакайте на готово, а поемете инициативата. Вие водите, не го забравяйте.
Зодия Телец

Най-после в семейната среда нещата ще се успокоят и щастието ще се изкачи на трона. Очакват ви само приятни емоции и семеен уют. Все пак пазете здравето си, защото периодът ще е лабилен за вашата зодия. Ако работите, денят ще е особено благосклонен към вас – ще свършите всичко, което сте планирали, а финансовите резултати ще са видими. Пазете се, когато общувате с любимите си хора, за да не съжалявате за допусната грешка. Бъдете толерантни към всички, които ви ценят. Едно почивка няма да ви се отрази никак зле, стига да имате време за нея.
Зодия Близнаци
На пръв поглед водата около вас е като езеро и цари мир и хармония. Но вътрешно бушуват вълни на напрежение, което е необяснимо за вас. Спасяват ви отношенията с любимия човек, които ви пълнят душата. Пазете се, когато осъществявате финансови операции, има опасност да допуснете някаква неточност. Бъдете концентрирани и бдителни. Има вероятност човекът до вас да ви направи някаква изненада, която ще подобри настроението ви. Натрупаната умора пречи на здравето и тонуса ви, най-вероятно вътрешното напрежение е точно от това. Вечерта отделете време за себе си и релаксирайте, най-добре сами. Помислете за здравето, за да не се разклати неочаквано. Проявете повече разбиране спрямо хората, с които си общувате, за да могат да ви уважават и вървят по вашите стъпки.

Зодия Рак

Ако имате нещо недовършено, сутринта е подходяща да го завършите. Ако успеете да се справите, ще изпитате особено задоволство от свършеното. Така ще си освободите втората част от деня и вечерта, която можете да прекарате с любими хора и приятели. Въпреки, че е средата на седмицата, на вас ви се живее, щ искате повече социални контакти. Затова можете да отидете на парти или да си го направите у дома. поканете гости и се забавлявайте. В утрешния ден парите ще бъдат номер едно за вас. Ако имате връзка, може да очаквате да се случи нещо приятно и неочаквано. Денят няма да се запомни като важен и изключителен, затова просто се отпуснете, поспортувайте нещо нетипично или се съберете с близки и приятели.

Зодия Лъв

Лъвовете ще имат препятствия, които трябва да надскочат. Денят ще е динамичен и разнообразен. Пречките ще бъдат в работата, особено ако работите за някого, а не за себе си. В семейната среда очаквайте блага вест, която ще ви зарадва много. Вършете си съвестно ежедневната работа, тогава няма да има неприятни сюрпризи. Ако решите да се занимавате с финансови въпроси, инициативата е във ваши ръце, не се отказвайте. Вярвайте повече във възможностите си. Ако имате някоя любов на сърцето, признайте чувствата си към нея, денят е подходящ. Има вероятност да ви отговорят със същото.

Зодия Дева

Денят ще е страхотен за вас, само хубави неща ви очакват едно след друго. Но не трябва прекалено много да се увличате от това. Най-добре е да продължите да правите нещата както вие си знаете, без чужда намеса, което ще ви докара душевна наслада от постигнатото. Ако успеете да овладеете ситуацията, парите ще потекат към вас. Денят е идеален и в любовта – хората ще ви търсят за компания, защото ще усетят, че сте в добро настроение и това е заразно. В любовта всичко ще е безупречно. С една дума – ще ви върви като по вода. Можете да практикувате вашето любимо хоби ако имате време за това.

Зодия Везни

Бъдете предпазливи, защото тази сряда има вероятност от известни караници с партньори или в семейната среда. Действайте разумно, не се доверявайте на всеки, избягвайте да давате пари, защото може и да не ви ги върнат. В работата нещата ще стоят по-позитивно, тя ще ви изкара от проблемите, които имате и ще можете да работите спокойно. Ако имате възможност, отдайте се на процедури за разкрасяване или отидете при стоматолог. В любовта внимавайте много, защото конфликтните ситуации могат да ви извадят от равновесие. Бъдете търпеливи и толерантни.

Зодия Скорпион

Днес не трябва да поемате отговорности и да поемате инициатива, защото може всичко да се провали. Ако ст си начертали план в главата, има възможност той да рухне още от самото начало. Ако боравите с пари, бъдете бдителни. Съсредоточете се върху хората, които ви обичат и подкрепят. Пазете се от конфликтни ситуации, защото те допълнително ще усложнят работата ви. Ако някой ваш приятел поиска нещо от вас, това е в състояние да промени някои неща. Но вие не му отказвайте, просто нагодете нещата във ваша полза. Не се преуморявайте, защото здравето ще пострада. Внимавайте какво правите, защото това може да се окаже пагубно за здравословното ви състояние.

Зодия Стрелец

Във вашия дневен хороскоп 11 септември ви предстои изпъстрен с динамика ден, пълен с емоции. Сега е моментът да реализирате вашите финансови планове. Парите са на път да се вдигнат, а вие само това чакате – готови сте да ги харчите за нещата, които обичате да правите. Вътрешно обаче може би усещате някакво напрежение, затова не подценявайте здравето си. В никакъв случай не се карайте с никого, не изпадайте в излишни спорове и си почивайте повече. Ако получите допълнителни постъпления, харчете ги с мярка. Въпреки, че обичате да пътешествате, утре не е най-идеалното време за път според пълнолунието, особено в чужбина. В любовния живот звездите ви вещаят много приятни изживявания, отдайте се на тях.

Зодия Козирог

Успехът днес ви е в кърпа вързан. Не сте и предполагали, но можете да получите материален стимул от място, което най-малко сте предполагали, че ще дойде. Ако сте обвързани, в никакъв случай не мислете за нова любов и не предприемайте рискове. Днес е денят, в може да се насладите на душевно спокойствие. Можете да прекарате вечерта сами или с близки и любими хора. Ако работите монотонна работа, то не се отегчавайте, а я завършете докрай. Като имате време можете да поспортувате сам или с любимите хора, това ще ви разтовари и зареди.

Зодия Водолей

Днес ви предстои динамичен ден. В работата е възможно да е по-напрегнато от обичайното, но запазете спокойствие и се концентрирайте. Ако имате собствен бизнес, конкуренцията не спи, вземете го предвид. Семейните грижи ще останат на заден план и ще бъдат заместени от неочаквани, но положителни преживявания. Отпуснете се и се забавлявайте. Ако ви предстоят някакви важни сделки, изберете сряда, за да ги утвърдите, звездите са подходящи за това. Дайте си повече време и обърнете внимание на себе си. В любовта ще се радвате на хармонични взаимоотношения.

Зодия Риби

Най-после положителни вести ще ви зарадват. чакате ги дълго време и е възможно точно днес да се случат. Не се зашеметявайте твърде много от това. Въпреки, че ви се иска, не пипайте спестяванията си, оставете да има за черни дни. Погледнете здравето си, защото може би малко сте го пренебрегнали напоследък. Влезте в здравословен режим и се хранете с полезни храни. Привечер може би някой ще се намеси в любовните ви отношения. Не се подавайте на провокации, игнорирайте чуждата намеса в личните ви отношения. Ако чувствате, че някъде сте сгрешили, изправете се пред семейството си и им поискайте прошка.
Дневен хороскоп 11 септември – бъдете с нас всеки ден.

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.