Дневен хороскоп 11 септември 2020
Дата на публикуване: 03.09.2020
дневен хороскоп 11 септември 2020

Дневен хороскоп 11 септември 2020 ви вещае динамичен ден, в който няма да липсват приятни изживявания и емоции. Време е да довършите старите задачи, за да не ви се трупа излишна работа. Започваме от Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 11 септември 2020 днес сте с променливо настроение. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Повечето от Вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 11 септември 2020 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Петък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Деви, време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 11 септември 2020 в петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Приемете засечките в работата като вид обучение. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Козирог

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Анализирайте работата си, за да се справите. Грижете се добре за здравето си. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Водолей

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Риби

Днес сте с променливо настроение. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днес сте изпълнени с желание за работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.