Дневен хороскоп 12 декември 2019
Дата на публикуване: 11.12.2019
дневен хороскоп 12 декември 2019

Дневен хороскоп 12 декември 2019

Дневен хороскоп 12 декември 2019 ви вещае ден, изпълнен с движение и разнообразни емоции и преживявания. Някои от вас ще бъдат похвалени, други ще имат известни пререкания. Стартираме със
Зодия Овен
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Спорез нашия дневен хороскоп 12 декември 2019 четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Зодия Близнаци

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните днес и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Четвъртък ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Близнаци които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Дева

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Везни

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

Четвъртък ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Козирог

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Отделете време за семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Голяма част от Козирозите са завладени от мисълта за материални загуби. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Водолей

В четвъртък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Изясняват се нещата и в любовта. Не прекалявайте с похапването. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.