Дневен хороскоп 12 февруари 2020
Дата на публикуване: 11.02.2020
дневен хороскоп 12 февруари 2020

Дневен хороскоп 12 февруари 2020

Дневен хороскоп 12 февруари 2020 ви вещае ползотворен и активен ден за повечето зодии. Акцентирайте върху времето си за релаксация и в никакъв случай не се преуморявайте. Започваме със
Зодия Овен
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще Ви зарадват приходи. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Сряда е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. От днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 12 февруари 2020 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Дева

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днешният ден ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Везни

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Малко по-нервен е днешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Скорпион

Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Обърнете внимание на здравето си. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. В интимния живот емоциите са смесени. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е силно активен. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Объркани сте емоционално. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Козирог

Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.