Дневен хороскоп 12 март 2020
Дата на публикуване: 11.03.2020
дневен хороскоп 12 март 2020

Дневен хороскоп 12 март 2020

Дневен хороскоп 12 март 2020 ви вещае интересен и нескучен ден за повечето от вас. Здравето трябва да е на първо място, затова си помислете повече за него и не се претоварвайте с ненужна работа. Започваме със
Зодия Овен
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Четвъртък е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Ще Ви зарадват приходи. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.

Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

Днешният ден ще блести с особен успех за Раците. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Раците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 12 март 2020 в четвъртък не се претоварвайте. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Не проваляйте работата си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Късметът е с Вас и в любовта. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. От неочаквано място може да получите пари. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло.  Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа.Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.