Дневен хороскоп 12 март 2021
Дата на публикуване: 09.03.2021
дневен хороскоп 12 март 2021

Дневен хороскоп 12 март 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време за следобедна почивка и нещо разтоварващо. Напрежението ви идва в повече, затова намерете време да релаксирате активно. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 12 март 2021 петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. През петък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Объркани сте емоционално. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 12 март 2021 днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Харчите пари за лични неща. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Късметът е с Вас и в любовта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 12 март 2021 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Деви, не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 12 март 2021 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Водолей

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.