Дневен хороскоп 12 май 2020
Дата на публикуване: 11.05.2020
дневен хороскоп 12 май 2020

Дневен хороскоп 12 май 2020

Дневен хороскоп 12 май 2020 ви вещае ден, в който трябва да уважавате повече мнението на другите. Не изпадайте в излишни спорове и подбирайте внимателно думите си. Пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Близките също желаят да им отделите от времето си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Близнаци

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Рак

В вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 12 май 2020 вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. За търсещите работа вторник е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Очаква Ви нова любов. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. През вторник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 12 май 2020 вторник е успешен ден за Везните. Ще Ви зарадват приходи. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Отделете време за семейството си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Скорпион

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Вторник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вторник не е лош ден за Стрелците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Грижете се за спокойствието си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Успехът на Козирозите през днешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Водолей

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Риби

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днес обърнете внимание на отношенията си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.