Дневен хороскоп 12 септември 2020
Дата на публикуване: 04.09.2020
дневен хороскоп 12 септември 2020

Дневен хороскоп 12 септември 2020 предвещава ден, в който трябва да си дадете повече почивка и да не се занимавате с нижно спешно. Пазете здравето си и се насладете на прекарване с любими хора. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 12 септември 2020 днес сте с променливо настроение. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Днес определено не Ви е ден за харчене. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Близнаци

Събота ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 12 септември 2020 събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Лъв

В събота не се претоварвайте. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Лъвове, ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Отделете време за семейството си. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Събота Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ярки любовни постижения. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 12 септември 2020 в събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Време е за рутинна работа. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Стрелците през днешния ден. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Грижете се за спокойствието си. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Риби

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. През събота внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Може да вършите рутинна работа, стремете се да сте полезни на другите. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.