Дневен хороскоп 13 август 2020
Дата на публикуване: 03.02.2020
дневен хороскоп 13 август 2020

Дневен хороскоп 13 август 2020 ви вещае ден, в който трябва да довършите започнатото. Не действайте прибързано и мислете повече за вашето здраве. Пазете се от коментари зад гърба ви. Започваме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Можете да постигнете много Днес, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Телец
Днешният ден ще е силно активен. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Важен ден за печалба. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Близнаци

В четвъртък не се претоварвайте. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Рак

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 13 август 2020 в четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Съхранявайте старателно документите и парите си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Бъдете борбени.

Зодия Дева

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Девите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Днес Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 13 август 2020 четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Везни, вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Скорпион

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Работата Ви спори. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Стрелец

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Риби

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Най-важното Днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.