Дневен хороскоп 13 февруари 2020
Дата на публикуване: 12.02.2020
дневен хороскоп 13 февруари 2020

Дневен хороскоп 13 февруари 2020

Дневен хороскоп 13 февруари 2020 ви вещае доста успешен ден за болшинството от зодиите, като само Скорпионите са застрашени от конфликтни ситуации. Отдайте се на гворчество и нови идеи, защото денят е подходящ за това. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Овните. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Объркани сте емоционално. Днес е по-добре да не пътувате.
Зодия Близнаци
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Към парите също трябва да подходите разумно. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 13 февруари 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Девите. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Везни

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Малко по-нервен е днешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Съхранявайте старателно документите и парите си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Изясняват се нещата и в любовта. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Козирог

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Източник: Знаците

Още новини
Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица – по-добри от лекарствата. Много хора се борят с кашлица и настинки през студените месеци. Чаша мляко с кромид лук винаги могат да бъдат много по-ефективни от лекарствата от аптеката – особено когато става въпрос за началото на...

повече информация
Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов е един от най-запомнящите се български романи. Той е издаден през 1945 г. Получава държавна награда, преведен е на сърбохърватски, унгарски и полски език и е екранизиран. Случайно запознанство с представител на Йезуитския орден в Испания...

повече информация
Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов се живее трудно и тъжно. Това е историята на едно момиче, което израсна без майчина ласка и любов. Моята история. Най-лошият период в живота ми започна след развода на родителите ми. По онова време бях едва на шест години, но се наложи...

повече информация
33 здравословни навика

33 здравословни навика

33 здравословни навика, които ще внесат положително промяна в начина ви на живот. Когато решите да спазвате диета, започвате да спазвате правила. В един момент обявявате начинанието за „провал“. Причините за това може да са много – от твърде строг режим до липса на...

повече информация
Advertisements
Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата преди 110 години. 84 години от обявяването на акад. Стефан Ватев за почетен гражданин на Ловеч се навръшват утре. Днес малцина си спомнят, че той е педиатърът, спрял настъпването на холерата в България преди 110 години – през 1910...

повече информация
Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата, защото имаха какво да си кажат. Ще ви разкажа за една странна среща – между съпругата и любовницата на един мъж. Знам всичко отлично, защото присъствах. Аз бях съпругата! Всичко започна така – беше осем часа сутринта, когато съпругът...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.