Дневен хороскоп 13 март 2020
Дата на публикуване: 12.03.2020
дневен хороскоп 13 март 2020

Дневен хороскоп 13 март 2020

Дневен хороскоп 13 март 2020 ви вещае ден, в който трябва да поемете лична отговорност за постъпките си. Ценете приятелите и пазете здравето си. Не бъдете фаталисти – нещата ще се оправят. Стартираме със
Зодия Овен
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Телец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес Телците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Приемете засечките в работата като вид обучение. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Близнаци които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Рак

Според нашя дневен хороскоп 13 март 2020 петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Възможно е работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Скорпион

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Стрелец

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Обърнете внимание на здравето си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Козирог

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Добре би било да се погрижите за здравето си. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Бъдете оптимисти.

Зодия Водолей

Днес ще имате куп неща за вършене. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Източник: Знаците

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.